De bruiloft van Gabriëlle en Rowena

De bruiloft van Gabriëlle en Rowena

De grote gebeurtenis van Rowena en Gabriëlle, de bruiloft is vanmiddag geweest. Hoe liep deze gelegenheid precies? We hebben het mooi voor je omschreven in dit verslag en hebben er ook nog eens video’s van zodat je het eens terug kunt kijken.

De voorbereidingen waar we eerder al over schreven zijn gedaan, de bewoners kleden zich om voor deze speciale gelegenheid en trekken hun mooiste outfit aan. Niet veel later arriveren de eerste gasten. Gina ontvangt hen hartelijk en de groep neemt plaats in de loods. Rowena en Gabriëlle zijn er helemaal klaar voor al zijn ze wel erg zenuwachtig. Gina is een soort van ceremoniemeester en leidt alles in goede banen. Dan constateert ze dat Sasha de pony los over het terrein loopt en ontsnapt is. Do neemt de pony snel naar het weiland en enkele bezoekers helpen haar een handje. Als iedereen uiteindelijk zit neemt Cees het woord om de ceremonie te openen. Ondertussen begeleidt Bas Rowena naar de loods. Ik lijk wel een prinses zegt ze enthousiast. Wanneer ze de loods binnenstapt volgt er een luidt applaus. De andere bruid Gabriëlle staat nog op de vide. Wanneer het traditionele huwelijksnummer gaat spelen, komt ze naar beneden. Wederom is er een luid applaus door de loods te horen. Cees begeleidt haar richting Rowena. De twee zien elkaar voor het eerst in een mooie trouw outfit, ze pakken elkaars hand vast en nemen kort het woord voor een speech. De twee  willen duidelijk maken dat liefde uit het hart komt, ook wanneer je homo of lesbi bent. Ze vragen hiermee aandacht voor de LHBT community. En dan is er paniek in de loods, er is iemand onwel geworden en de ceremonie wordt even stilgelegd. Gina neemt uiteindelijk weer het woord, lieve mensen, er was iemand onwel geworden. Dit was even schrikken voor ons allemaal, maar hij wordt nu onderzocht in de ambulance legt ze verder uit. Vervolgens gaan alle bewoners weer op hun plek staan en de bezoekers nemen plaats op hun stoelen. De bruiloft wordt hervat, Rowena pakt Gabriëlle haar handen vast en spreekt mooie woorden. Ik ben je zo dankbaar dat je dit moment met mij wil delen. Je bent een mooie vrouw met een supergoed hart. Onze vriendschap en liefde hier in Utopia zal tijdelijk zijn, maar de liefde die we delen zal oneindig zijn. En dan is het tijd voor het officiële moment en de ringen komen tevoorschijn. Victoria neemt het woord over, neem jij Rowena, Gabriëlle tot je echtgenote. En beloof je getrouw alle plichten te vervullen die de Utopiaanse wet aan de huwelijkse staat verbindt. Wat is daarop jouw antwoord? Vroeg je het aan mij? vraagt Gabriëlle waarop iedereen moet lachen. Ik krijg het benauwd  voegt ze eraan toe. Victoria legt uit dat ze het aan Rowena vroeg en stelt de vraag nog eens. Dit keer geeft Rowena antwoord en dat is een ja. Neem jij, Gabriëlle, Rowena tot je echtgenote. En beloof je getrouw alle plichten te vervullen die de Utopiaanse wet aan de huwelijkse staat verbindt. Wat is daarop jouw antwoord? vraagt Victoria vervolgens. Ja antwoordt Gabriëlle. Dan verklaar ik jullie nu, namens de LHBT community, als solidair Utopiaans koppel gaat Victoria verder. Daarna geven Rowena en Gabriëlle elkaar een kus en daarna worden de handtekeningen gezet. Er klinkt een luidt applaus nadat de twee officieel zijn benoemd tot Utopiaanse koppel. Vervolgens gaan de twee naar buiten voor een fotoshoot. Binnen wordt er geproost op het kersverse bruidspaar. Als de shoot erop zit is het tijd voor een bruidstaart, Rowena en Gabriëlle snijden samen een stukje aan.. De binnenkant heeft regenboogkleuren, net zoals de vlag die toebehoort aan de LHBT community. Iedereen krijgt uiteraard een stukje. Nadat iedereen een stukje van de taart heeft geproefd, is het tijd voor de traditionele dans. De bewoners vormen samen met de bezoekers een kring. In het midden danst het kersverse bruidspaar. Wanneer het nummer is afgelopen, loopt Cees naar Rowena. Schoondochter  zegt hij. Vervolgens dansen ze samen. Alle vrouwen verzamelen zich op de dansvloer. Gabriëlle gaat namelijk het bruidsboeket over haar schouder naar achteren gooien. Gabsie, ik sta hier roept Gina enthousiast. Ginawil het heel graag vangen, want degene die het boeket vangt, zal de volgende zijn die in het huwelijksbootje treedt. Helaas wordt Gina teleurgesteld. De bloemen vliegen over haar heen, richting Ramona. Het lukt de haar echter niet om het boeket te vangen. Een bezoekster grijpt de bloemen namelijk voor haar neus uit de lucht. Door het grove geweld, valt er een roos uit het boeket. Victoria brengt deze naar Gina en zij is hier erg blij mee. Het feest gaat nog even door en als er weer iets gebeurd komen we er uiteraard bij je op terug.

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *