Gert-Jan en Cees zien potentie in Jessie

Gert-Jan en Cees zien potentie in Jessie

We blikken nog even terug op een gesprek tussen Cees en Gert-Jan. Dit gesprek vond voor de bruiloft van Gabriëlle en Rowena plaats. De twee hadden het buiten over nieuweling Jessie. En zij zijn iets positiever dan Do en Romy. Ze zien potentie in Jessie…

Buiten bij het rokersbankje spraken de twee met elkaar. Al snel begint Gert-Jan over mede bewoner Jessie. Ik denk dat we aan Jessie een goede hebben qua ideeën merkt hij op. Ik heb gemerkt dat Rob en Vic Jessie al in proberen te palmen. En ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. Ik hoop dat hij zijn spirit vasthoudt voegt hij eraan toe. Cees antwoordt ook potentie te zien in de nieuweling. Hij zei ook tegen mij dat hij 100% achter mijn ideeën staat. Ik merk ook dat ik steeds meer steun van anderen krijg. Gert-Jan is het daarmee eens en ziet een goede toekomst voor Utopia. Dan kunnen we misschien weer een beetje gaan bouwen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *