Het werd Jessie even te veel

Het werd Jessie even te veel

We blikken nog even terug op afgelopen avond, na de bruiloft van Gabriëlle en Rowena kwam de groep even bijeen om het feest na te praten. Het was een geslaagd en gezellig feestje geworden. Echter moet Jessie wel iets kwijt, het werd hem namelijk allemaal even te veel.

Jessie vertelt de rest dat hij tijdens de bruiloft iemand hoorde praten over hem. Over wat men vindt van hem. Het ging om een bezoeker. Wat er precies werd gezegd, wordt niet helder. Maar dat Jessie er last van heeft is aan zijn gezicht af te lezen. Benjamin antwoordt dat als Jessie denkt dat het te veel voor hem wordt het moet zeggen. Er staan dan veertien mensen achter je benadrukt hij. Je moet ook wennen aan alles gaat hij verder. En dit gebeurd wel vaker tijdens evenementen. Je zult er mee leren om moeten gaan. Als iemand mij beledigd, geef ik aan dat ik het er niet mee eens ben vult Rowena aan.  Jessie lijkt er wel iets mee te kunnen en zal naar zijn gevoel moeten luisteren en zijn eigen grens bepalen. De bewoners staan in ieder geval achter hem. Victoria besluit de nieuweling nog een knuffel te geven. Hopelijk komt Jessie er bovenop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:31

  Ik heb nog nooit iemand uit gescholden voor mongool, omdat we in de straat 2 jongens hadden die mongool waren 1 twee huizen verder en 1 jongen tegen over ons .
  en dat waren hele lieve jongens.
  En nu val je me aan over die twee meiden ,je had veel eerder kunnen reageren bij andere mensen.
  Dus jij vind die meiden wel dames ,nu je hebt dames en dames en ik vind die twee geen dames

  • Boesta at 15:12

   Een Mongool is een bewoner van Mongolië!!

   Als je met Mongool mensen met een verstandelijke beperking bedoeld. Tja, wat zal ik daar op zeggen, beter niets… Maar ik vind het nog steeds erg overtrokken om van het roepen van Mongool zo’n probleem te maken. Als dat het ergste scheldwoord zou zijn wat er in die loods geroepen zou worden zou het allemaal een stuk vriendelijker zijn dan met al dat gescheld wat er nu vaak gebeurt.

   Als jij het geen dames vond/vind waarom noem je ze dan eerst dames.? Om ze daarna te bashen omdat het volgens jou geen dames zijn…? Daar hou ik niet van. Maar als jij daar wel van houdt is dat je goed recht!

 2. anneke at 11:38

  Misschien heeft hij wel iemand horen zeggen dat er twee dames (wat je geen dames kan noemen) tegen elkaar zeiden dat ze hem een mongool heeft genoemd

  • Boesta at 16:05

   Dat is wel een beetje overdreven! Heb jij in je leven nooit iemand uitgescholden voor mongool, debiel o.i.d. ? Kan me niet voorstellen! Je doet net of “Mongool” het ergste is waarvoor je iemand kunt uitschelden.

   Ik vind t.o.v vele andere scheldwoorden die ze daar in die loods rondstrooien Mongool wel één van de minst erge…

   En hoezo kun je die twee dames geen dames noemen…? Ken je ze…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *