Gert-Jan heeft zijn plek gevonden

Gert-Jan heeft zijn plek gevonden

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Rob ging het gesprek aan met Gert-Jan. Hij had een tijdje geleden last van heimwee en is benieuwd hoe het nu met hem gaat.

Rob is benieuwd hoe het nu met mede bewoner Gert-Jan gaat. Je bent pas een paar weken in Utopia en je mist je kinderen ontzettend. Maar hoe langer je hier zit hoe leuker het wordt. Echt waar benadrukt hij. Gert-Jan antwoordt dat hij wel een aantal moeilijke dagen gehad heeft, zeker de afgelopen periode. Maar ik begin me vandaag weer meer op mijn plek te voelen. En dat is positiever voegt hij eraan toe. Iedereen snap jou antwoordt Rob. Ze hoeven niet eens met je te praten, maar iedereen snapt jou. De heimwee en gemis van vrienden en familie is in Utopia niet vreemd. Iedereen gaat door het proces heen. Gert-Jan lijkt het  daarmee eens te zijn, en moet nog iets kwijt over nieuweling Jessie. Dan kijk ik naar hem en dan denk ik jij krijgt straks precies hetzelfde als ik… Heimwee hoort er een beetje bij toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:36

    Het is heel erg als je heimwee hebt, maar ze weten van tevoren dat ze de familie en vrienden niet veel zien.
    Ik weet niet wat je bedoeld met “plastic” maar ik vind hem gemaakt vriendelijk , als hij denkt daar mee verder te kennen moet hij dat doen.

  2. Boesta at 16:08

    Ja juist goed dat hij heimwee heeft (gehad). Dat toont aan dat hij toch ook écht gevoel heeft. Verder komt hij mij namelijk nogal “plastic” over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *