Victoria wilt dat het gezeik binnen Utopia stopt

Victoria wilt dat het gezeik binnen Utopia stopt

De laatste dagen zijn er verschillende kampen ontstaan. Deze twee kampen zijn: de nieuwe garde en de oude garde. Victoria is hier niet blij mee en voelt zich er niet fijn door.

De bijeenkomst over de markt is niet goed verlopen en totaal niet zoals Victoria gehoopt had. Ze mist dat de Utopianen bereid zijn om ervoor te werken. Victoria heeft de verantwoordelijkheid over de markt en mede daarom neemt zij deze zo serieus. Ze wilt het tegen gaan dat alles waarvoor ze gewerkt hebben in het verleden binnen Utopia, nu wordt weggegooid. Ze baalt ervan dat niet iedere bewoner binnen Utopia hierover het zelfde denkt en dat zit haar dwars. Ze wilt dat er naar geluisterd wordt, maar dat gebeurd helaas niet. Ze wilt dat het gezeik erover stopt in Utopia.

Als iemand het anders wilt in Utopia, moet diegene de verantwoordelijkheid nemen. Als iemand dat niet wilt, dan moet hij of zij er maar vanaf stappen. Het moet volgens Victoria een keer klaar zijn. Het is zichtbaar dat Victoria er erg meezit. Ze vindt dat ze zelf zo veel doet en dat ze nooit voor zichzelf bezig is. Ze vindt dat dan weer niet erg, maar vindt het uiterst vervelend dat een aantal bewoners in Utopia haar gaan wijzen op dingen die niet correct zijn.

Victoria is zelf de afgelopen tijd binnen de poorten veel bezig geweest met uitzoeken hoe het werkt in Utopia. Dit heeft ze gedaan omdat er altijd de kans is dat er een bewoner wegvalt en dat moet op dat moment worden overgenomen. Volgens haar is deze mentaliteit zeldzaam binnen Utopia. Er zijn volgens Victoria bewoners meer bezig met hun eigen show en dat bevalt haar niet. Rowena vraagt aan Victoria of ze daarmee Ramona bedoelt. Dat is volgens Victoria niet het geval, het zijn volgens haar alleen maar voorbeelden.

Als er bewoners zijn in Utopia die denken dat ze het beter weten en kunnen dan Victoria, mogen zij dat best doen volgens haar. In dat geval wilt Victoria gerust een stap terugdoen. Rowena merkt dat de nieuwe bewoners het bestaande systeem willen aanpassen, waardoor er een strijd en twee kampen ontstaan binnen Utopia. Volgens Victoria is het een soort dominantie.

Een aantal bewoners willen graag een vernieuwend systeem binnen Utopia. De bewoners die er langer zijn, willen dat niet. Wat vinden jullie hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. mensenmensen at 00:54

  hebben we het niet door? jdm heeft er niet voor niks even zo maar een aantal veranderd. Dat tweekampen gedoe is al zo lang geleden, dat deze verhaallijn weer afgestoft kan worden. duurde mij al best lang voordat er weer eens 2 kampen ontstonden.

 2. Klaverboer at 23:49

  Boesta, ik ben het met je eens dat je Victoria niet ziek mag benoemen. Ik zou het meer hypocriet noemen, zweefteef is misschien een betere benaming! Ze doet zich voor als een vrouw met liefde en als vertrouwenspersoon, echter misbruikt ze deze liefde en vertrouwen door dit met andere bewoners te bespreken deze op te stoken! Daarnaast doet ze net als de rest bijna geen ene moer, en maar klagen dat ze het zo druk heeft! Weinig zelfkennis!

 3. anneke at 22:09

  Doe dan eens niet als of je de baas bent samen met Rob.
  Jullie zeggen wel van niet, maar jullie willen ook alle twee geen geld verdienen.
  Hoop echt dat de volgende stemrondes er over na denkt om jullie om de bank te zetten.

 4. Rita21 at 18:22

  Victoria doet net alsof ze heel wijs is maar ondertussen wil ze wel degelijk dik de baas zijn. Irritant mens is het!!

 5. merel at 17:56

  Dat behoorlijk ziek mens Victoria met haar IK IK EN NOGMAALS IK en hersenspoeling is zo van toepassing VICTORIA , Wie megalomaan is, ziet zichzelf als belangrijker of machtiger dan zijn omgeving of schrijft zichzelf bijzondere talenten toe. Soms is megalomanie een uiting van een sterk gevoel van eigenwaarde, maar de oorzaak kan ook zijn dat iemand zichzelf eigenlijk minderwaardig, onbetekenend of onbelangrijk vindt. met andere woorden YES WE CARE een zo’n ziek mens in te laten?? UTOPIA!! Ze moeten zich schamen. Punt..

  • Boesta at 18:07

   Ik vind wat jij allemaal zegt veel te ver gaan!

   Je kan iemand niet leuk vinden maar om nu zo’n retirade te gaan houden is ongepast! Als jij zegt dat je Victoria ziek vind zou ik je eigen tekst maar eens gaan teruglezen, dat is nu ook niet bepaald gezond te noemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *