Op wat voor mannen valt Karin?

Op wat voor mannen valt Karin?

Gabriëlle, Gina en Karin zitten aan de picknicktafel. De dames hebben het over de type mannen die er zijn. Uiteindelijk valt het onderwerp op het type man waarop Karin valt.

Gabriëlle en Gina zijn erg benieuwd naar het type man waarop Karin valt. Daar zijn ze tijdens het gesprek op zoek naar en ze hopen natuurlijk dat Karin op Cees valt. Ze gunnen Cees namelijk een leuke dame. Ze werken toe naar het type Cees, waarop Karin wellicht zou kunnen vallen. Karin geeft aan dat ze niet echt op zoek is naar een relatie met iemand. Gabriëlle is verbaasd en vraagt aan Karin of ze niet snel verliefd wordt. Karin bevestigd dat, ze geeft aan dat ze niet snel verliefd is.

Gina vindt het jammer dat Karin niet snel verliefd wordt, want in haar ogen waren Cees en Karin wel een leuk koppel. Ze trekt een strak gezicht en vraagt aan Karin of ze niet denkt dat het wat kan worden tussen haar en Cees. Dan geeft Karin aan dat Cees totaal niet haar type man is. Gina is teleurgesteld en had op een ander antwoord gehoopt. Ze zegt dat ze de twee senioren nog wel zo schattig vond.

Karin snapt inderdaad hoe Gina daarop komt. Karin zegt dat ze Cees wel een leuk mens vindt, maar dat hij op bepaalde moment zo ontzettend zuur kan zijn. Gina en Gabriëlle moeten beiden lachen om de opmerking van Karin. Karin kan het goed vinden met Cees, maar Cees is niet haar type. Dat zouden Gina en Gabriëlle ook concluderen als ze naar de ex-mannen van Karin zouden kijken. Die waren namelijk totaal anders.

Gina zegt dat Cees in elk geval wel hard zijn best doet bij Karin. Ook geeft ze aan dat Mark ook niet het eerste type man zou zijn, waarop Gina valt. We weten allemaal hoe dat afgelopen is. Mark is nu de liefde van haar leven, denkt Gina. Volgens Gina kan Karin niets uitsluiten en kan het toch anders lopen. Karin bevestigd dat ze het nooit zeker kan weten, maar het lijkt toch wel uitgesloten.

Zouden Karin en Cees een goed koppel zijn volgens jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Rina at 22:03

  Cees is absoluut geen type voor Karin, zo’n vlotte vrouw met zo’n ouwe zuurpruim.
  Zij is een vlot type nooit van ik ben oud en jullie zijn jong gewoon lekker elkaars gelijke.
  Cees wil altijd meer respect dan de andere omdat hij zoveel ouder is. (wat is oud).

 2. anneke at 18:23

  Willen de meiden nu echt dat Cees een vrouw krijgt in utopia, hij kan daar niks mee binnen utopia
  Ik wordt misselijk van die meiden die elke keer mensen koppelen aan elkaar,dat is het enigste wat ze kunnen.
  Werkte ze maar harder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *