Spanningen tussen Cees en Rowena

Spanningen tussen Cees en Rowena

De verkeerde inkopen zorgen voor ergernissen tussen Cees en Rowena en daarover wordt gesproken tussen de twee bewoners van Utopia.

Rowena en Cees hebben in Utopia al vaker discussies gehad. De ene keer was zo een discussie wat groter dan de andere keer. Uiteindelijk zijn de twee bewoners altijd tot elkaar gekomen en hebben ze het kunnen uitpraten. Dat gebeurd ook nu. Rowena en Cees gaan in gesprek en Rowena begint met haar verhaal. Ze zegt dat er iets bij haar erg dwars zit. Ze legt uit dat ze het niet fijn vond, hoe Cees haar aansprak op een bepaalde manier. Ze vond het gewoon niet fijn hoe hij haar aansprak en wilt dat even zeggen tegen Cees. Cees kan zich inleven in Rowena en geeft aan dat hij nooit wilde dat Rowena een vervelend gevoel eraan zou overhouden. Hij erkent zijn fout en geeft aan dat hij er spijt van heeft. Rowena is uiteindelijk blij dat ze haar gevoel tegenover Cees geuit heeft.

Nu de onderlinge spanning tussen de twee bewoners is uitgesproken, willen Cees en Rowena verder gaan met het praten over de inkoop van de boodschappen. De inkoop van de boodschappen gaat niet altijd even soepel en er wordt nogal eens wat vergeten. Daarom willen ze het erover hebben, hoe ze het beter kunnen doen, zodat er in de toekomst niets meer vergeten wordt bij de boodschappen. Rowena denkt dat het beter is om de boodschappen met maximaal 2 personen te bestellen. Volgens haar gaat het bestellen van de boodschappen nu over te veel schijven en dat kan verbeterd worden. Cees stelt voor om het samen met Rowena te doen. Cees denkt dat het beter gaat als zij het samen doen. Rowena doet haar dingentjes en met haar hulp gaat het een stuk beter.

Rowena weet het nog niet zeker, maar zal er later op terugkomen. Ze vindt ook dat zij en Cees het wellicht beter zouden doen samen. Ze is in elk geval erg blij dat de twee bewoners het gesprek hebben gehad. Hoe ze nu communiceerden, vond Rowena fijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:24

    Wat ik me af vraag met de boodschappen, wie betaald de condooms en maandverband en tampons.
    En dat met Cees en Rowena zal niet zo lang goed gaan, de een wil dit de ander wil dat ze gunnen elkaar toch niks.
    Ik dacht dat het gedaan werdt door Gabriella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *