De ontgroening van nieuwe bewoonster Karin

De ontgroening van nieuwe bewoonster Karin

Karin is inmiddels al 2 dagen een officiële bewoner van Utopia. Ze heeft nog geen ontgroening gehad in Utopia en daar is het dus tijd voor. Gina vindt ook dat het tijd is om na 2 dagen de nieuwe bewoonster in te werken voor de evenementen die er aankomen. Van Gina mag Karin bij de evenementen in Le Luifel staan. Hiervoor moet ze echter wel eerst ingewerkt zijn. Dit is tevens de ontgroening van Karin.

Karin vindt het een goed idee en doet er aan mee. Ze gaat in Le Luifel werken en heeft al snel een hele rij Utopianen voor Le Luifel staan, die ieder wat uit de frietkraam willen hebben. Het is dringen en de Utopianen smachten naar een lekker snack. Gert-Jan dolt wat met Karin en zegt dat het lang duurt. Benjamin doet mee met de grappen en roept om een frietje. Karin is druk bezig met het regelen van alle bestellingen. Ze is druk bezig maar de Utopianen blijven ongeduldig roepen. Dit doen ze natuurlijk om een reëel beeld na te bootsen van hoe het is tijdens een evenement.

De Utopianen proberen Karin te laten ruiken aan het echte werk en proberen haar duidelijk te maken, hoe druk en chaotisch het kan zijn tijdens een evenement. Het lukt aardig en Karin krijgt de situatie niet onder controle. Ze is nog aan het lachen en zegt dat als ze serieus zulke klanten krijgt, dat ze Le Luifel dan dicht doet. Vervolgens maakt Karin ook een dolletje met de bewoners. Ze besluit om weg te lopen en laat de Utopianen aan hun lot over.

De Utopianen hebben een overdreven situatie gecreëerd om Karin een beetje te plagen, maar ook om duidelijk te maken hoe het kan zijn. Later krijgt Karin toch rustig de tijd om de fijne knepen van het vak te leren. Gina brengt haar deze kneepjes bij en uiteindelijk worden er genoeg snacks en genoeg friet gebakken om de behoeften van de Utopianen te vervullen.

Wat vinden jullie van de ontgroening van Karin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:15

    Is er wel eens gek en druk geweest dat het niet bij gehouden kon worden.
    Als je de beelden zag bleven de bezoekers vrij rustig en heb nooit iemand zien of horen schelden van schiet even op ik wil dit of dat.
    En ik denk wel dat Gina een goeie aan haar heeft , en denk als een bezoeker wel brutaal word dat ze zegt van he jongen even rustig komt er aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *