Post van het thuisfront voor Cemal en Romy

Post van het thuisfront voor Cemal en Romy

Cemal en Romy zijn al een hele tijd samen met elkaar. De twee konden eigenlijk vanaf het moment dat Romy naar binnen liep, niet van elkaar afblijven. Dit heeft er uiteindelijk ook voor gezorgd dat de twee binnen aanzienlijk korte tijd een stel waren. De twee bewoners van Utopia hebben inmiddels meerdere keren seks gehad binnen Utopia en ze zijn natuurlijk benieuwd hoe het thuisfront daarover denkt.

Vandaag kwam eindelijk de post van Cemal en Romy. Ze hebben er lang op zitten wachten, want dit is pas de eerste post voor Romy en Cemal, nadat ze officieel een stel zijn. De twee bewoners lopen naar de banken en gaan samen op een bank zitten. Het is van hun gezicht af te lezen, dat de twee erg nieuwsgierig zijn naar wat er in de post staat. Stiekem zijn ze ook wel een beetje bang voor de reacties. Ze hebben namelijk wel gewoon seks gehad op de televisie, wat best vreemd is eigenlijk.

Romy heeft last van tranen bij het openen en lezen van de post. Dit gelukkig zijn geen tranen van verdriet, maar tranen van blijdschap. Het is te merken dat Romy echt blij is met haar post. De twee bewoners hebben ontzettend veel lieve berichten ontvangen met reacties over het feit dat ze een stel zijn. Romy besluit een stuk van één van de brieven hardop op te lezen aan Cemal. Dat stuk gaat over Cemal. Op het moment dat Romy het aan het voorlezen is, zien we een lach verschijnen bij Cemal. De twee bewoners zijn ontzettend gelukkig en dat is ook te zien tijdens het lezen van de post. De relatie van Romy en Cemal is goedgekeurd door het thuisfront en het is te zien dat de twee bewoners daar ontzettend blij om zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 22:45

  Vindt het wel een leuk stel en sex hoort er nou eenmaal bij. Mensen moeten er niet zoon taboe van maken, hoort bij het leven net als eten en drinken.

 2. anneke at 22:18

  Als een van de twee mijn kind was zal ik dat niet leuk vinden, ik zal me kapot schamen als je kind daar ziet leggen.
  Is het omdat ik 57 ben en daar te oud voor ben , is de jeugd echt zo dat er meteen de eerste nacht al in bed met elkaar leggen te “rolle bolle”

 3. Boesta at 15:47

  Ze hoeven wat mij betreft ook niet bang te zijn ze hebben niets verkeerd gedaan. Wel vind ik die stelletjes niet zo leuk voor in Utopia, het maakt het geheel erg saai. B.V. Bas was veel leuker en gezelliger toen hij nog niet in een relatie zat..

  maarja wat wil je ze zijn,

  Verliefd,Jong en een beetje Wild…. 😉 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *