Werkt Cemal te veel?

Werkt Cemal te veel?

Zoals we al omschreven was Cemal vanmorgen hard aan het werk, hij kreeg overigens hulp van Gert-Jan. En  dat Cemal hard werkt is niet onopgemerkt gebleven.

Want hij heeft niet alleen maar grond gespit maar daarvoor ook nog in de vroege ochtend de koeien verzorgd. En dat is niet onopgemerkt gebleven, sommige bewoners maken zich zelfs zorgen om de harde werker. Romy uitte haar zorgen tegenover Victoria. Met het vriendelijke verzoek of ze eens met Cemal zou willen praten. Volgens Victoria houdt hun mede bewoner nou eenmaal van werken. Dat is prima maar hij moet zich niet gaan overlopen in zeven sloten tegelijk. Romy is het daarmee eens en voegt eraan toe dat Cemal elke avond helemaal kapot ne gebroken is. Maar ondanks dat blijft hij maar door gaan. Victoria gaat Cemal voortaan wat beter in de gaten houden. Hard werken vind ze wel goed maar als hij er straks doorheen zit is dat dan weer niet zo goed. En Cemal zelf? Hij besluit lekker van het zonnetje te genieten en rust even lekker uit. Ben jij het met Romy en Victoria eens? Werkt Cemal te hard?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. boerderijbert at 20:47

  “Buiten”moet je een uur zeven á acht werken. “Binnen”is twee uur al veel te veel denken sommigen. Moet dit een afspiegeling zijn van de maatschappij?? Zou er bijzonder slecht uitzien.

 2. Boesta at 16:24

  Wat overdreven allemaal weer! Hij is niet van porselein gemaakt. Het is een gezonde gozer. Als ie het niet (meer) aan zou kunnen stopt ie vanzelf wel… Wat moet ie anders gaan doen..? Sporten? Nou dan denk ik dat het harde werken wat hij nu doet meer voor zijn lichaam doet dan het sporten, en ook een stuk gezonder is..

 3. Rebecca at 14:29

  Ja ik vind dat wel goed dat ze onderling een beetje op elkaar passen
  Viktoria is heel sociaal ,dus is zij wel de aangewezen persoon daar voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *