Gert-Jan en Jessie hadden een goed gesprek

Gert-Jan en Jessie hadden een goed gesprek

Afgelopen nacht maakte Jessie Gert-Jan al wakker omdat hij even moest ventileren over Rob. En dat waren niet bepaald positieve woorden zoals je hier nog eens terug kunt lezen. Aan het einde van dat gesprek spraken de twee af om er later op terug te komen. En dat hebben de heren dan ook vanmiddag gedaan, in het zonnetje op de schommelstoel.

Je liet me wel een beetje schrikken gisteren begint Gert-Jan het gesprek met zijn mede bewoner. Het is niet negatief gaat hij verder, maar goed, je sprak even je emoties uit. Achteraf realiseer ik ook hoe diep die problemen zijn en dan denk dat ik dat ik er zelf wel uit kom legt Jessie verder uit. Dat je er dan langer mee rondloopt en daarom moet ik hier ook meer gesprekken over voeren voegt hij eraan toe. Ook geeft de nieuweling toe dat hij het gevoel heeft dat hij flink tegen de muur is gelopen binnen Utopia en dat hij zijn verleden nog moet verwerken. Daarom wil ik mijn doelen in Utopia bijstellen en eerst aan mijzelf werken. Misschien is het faalangst oppert Jessie. Gert-Jan vertelt dat hij ook zelf zo zijn eigen problemen heeft en weet dan ook hoe zijn mede bewoner zich voelt. En wil graag hulp aanbieden om regelmatig het gesprek aan te gaan. Maar ook komt Gert-Jan terug over de ergernissen rondom Rob.Ik vind Rob oprecht een aardige gozer, maar de manier waarop het nu gaat komen we gewoon niet verder. Hij brengt je in een comfort-zone aldus Jessie, en probeert je dan volledig onderuit te halen. Beide vinden Rob maar een gesloten persoon. En daardoor zul je nooit een sterk team gaan vormen vult Jessie aan. De heren praten vervolgens nog over Utopia. Ze willen morgen gaan zitten om hun plannen op papier te zetten en mogelijk veranderingen aan gaan brengen. Hier zullen we vast en zeker nog op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *