Bas en Ruud over het vaderschap

Bas en Ruud over het vaderschap

Een rustige dag in Utopia gaat weer langzaam voorbij. Gelukkig kunnen we je weer van wat Utopia nieuws voorzien. Zo hadden Ruud en Bas het met mede bewoners over van alles en nog wat maar ook over het krijgen van kinderen.

Enkele bewoners zitten aan de eettafel over verschillende onderwerpen te kletsen. Wanneer Bas binnen komt lopen, merkt Rowena op dat Bas de enige is geweest die naast haar wel eens nagellak heeft opgedaan. Ruud reageert dat hij dat ook wel eens deed toen hij al eerder in Utopia zat. Dan liet ik mijn nagels in allerlei kleuren lakken. Wat boeit dat nu? gaat hij verder. Bas antwoordt lachend dat hij alleen zijn teennagels deed. Met een smiley vult Ramona met een lach aan. Dan gaat het ineens over kinderen.

Als je ooit een dochtertje krijgt, zal je een leuke papa worden zegt Rowena tegen Ruud. Hoor je ze klappen? De eierstokjes grapt hij tegen Bas. Bas vraagt vervolgens aan Ruud of hij ooit kinderen zou willen. Ruud haalt zijn schouders op. We zijn veel te jong hè? merkt Bas op. En jij dan vraagt Ruud vervolgens aan Bas. Ik weet niet zeker of ik wel kinderen in deze wereld wil voegt hij eraan toe. Bas antwoordt na even twijfelen dat hij graag kinderen zou willen. Waarom niet? Lijkt me wel vet hoor, uiteindelijk. Maar wel pas over tien jaar ofzo. Ruud kan zich wel in Bas zijn mening vinden. Ik wacht er gewoon zo lang mogelijk mee voegt hij eraan toe. Bas moet om hem lachen en zegt dat mannen in tegenstelling tot vrouwen gelukkig wel kunnen wachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *