Bas regelt een man voor Rob

Bas regelt een man voor Rob

Nog wat nieuws van afgelopen avond, want Bas en Jessie gaan een grap uithalen met mede bewoner Rob. De twee nodigen een “speciale gast” uit.

De twee zaten achter de computer. We horen Bas tegen Jessie zeggen dat het f*cking grappig is. Hij doelt op een mail die net binnen is gekomen. Bas heeft namelijk een mannelijke acteur uitgenodigd om langs te komen voor een massage van Rob. Een belangrijk details is echter dat de man zal doen alsof hij opgewonden raakt van de massage van Rob. Jessie vraagt wanneer hij langs zal komen. Morgen antwoordt Bas. De acteur zal zich voordoen als Robin voegt hij eraan toe. Wat later roept Benjamin Rob naar de computers. Als hij er is vertelt Benjamin dat hij een aanvraag voor een spiermassage ontvangen. Rob leest de mail en ziet dat het om een vrouw gaat, genaamd Robin. Prima zegt Rob zonder te weten dat het om een mannelijke acteur gaat. Vervolgens loopt hij zingend naar buiten en even later oefent hij zijn massageskills alvast bij Romy. Alles ziet er goed uit, maar of het vandaag ook vlekkeloos zal verlopen is nog maar de vraag… We komen vandaag dus vast en zeker met het vervolg van deze grap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *