Jessie houdt de tweede dictator bespreking

Jessie houdt de tweede dictator bespreking

Een rustige dag in Utopia gaat voorbij. Gelukkig kunnen we weer iets schrijven voor je. Zo heeft Jessie weer een overleg gehad met zijn bewindslieden. Wat er allemaal besproken is lees je hier terug.

Als alle bewindslieden bijeen zitten opent dictator Jessie de vergadering. Allereerst worden de financiën besproken. We staan er niet heel anders voor dan afgelopen maandag begint Jessie. En dat betekent dat het nog niet heel goed gaat, dus investeringen laten we nog even achterwege. Wel heb ik de t-shirts besteld voor Baas Beach want volgens Ramona was daar heel veel vraag naar en ik denk dat we het er allemaal mee eens zijn dat die er wel moeten komen want dat is ook goed voor de markt. De anderen knikken instemmend. Vandaag moet ook de nieuwe vlag binnenkomen vervolgt Jessie zijn verhaal. Het lijkt mij leuk om die met de hele groep te hijsen voegt hij eraan toe. Victoria oppert vervolgens om dit na de komst van de LHBT community te doen. Dan zijn alle bewoners al bij elkaar. Op naar het volgende punt. Jessie wil voortaan op elke donderdag het onderwerp de groep actueel bespreken. Hierbij worden verschillende dingen besproken zoals hoe de groep onderling met elkaar omgaat en of er progressie wordt geboekt legt Jessie uit. Victoria neemt dan het woord over. Op dit moment vind ik dat het heel goed gaat. Soms zie ik nog wel eens dat er een dingetje afspeelt, maar over het algemeen zijn er weinig opstootjes  in tegenstelling tot twee weken geleden dus dat is een mooie vooruitgang voegt ze eraan toe. Wel wil ze nog wat meegeven gaat ze verder. Dat is als ik ergens anders harder nodig ben dan hier dan is dat wel mijn prioriteit. Het welzijn van de groep staat voor mij op de eerste plaats, dus het kan zijn dat ik wat later bij een overleg ben. Niemand van de bewindslieden vindt dat een probleem. Dan beginnen we toch gewoon vijf minuten later, we zijn flexibel genoeg voegt Cees eraan toe. Gert-Jan begint vervolgens over de evenementen. Deze gaan gewoon goed maar er moet wel aandacht geschonken worden aan de markt. Dit vanwege de slechte weersvoorspelling. Plan B is om de markt binnen te houden benadrukt Victoria. Jessie vraagt of je alle gasten wel binnen kwijt kunt. Victoria antwoordt dat er dan een een deur beleid komt. Er mogen namelijk 200 mensen in de loods en er staat beveiliging zowel voor als achterin de loods die bijhouden hoeveel mensen er binnen zijn. Dit moet volgens Victoria geen problemen opleveren. Jessie gaat over naar het volgende punt en dat is het culinair evenement. Op dit moment zijn er acht aanmeldingen van standhouders. Ik wacht nog even af hoeveel standhouders er bijkomen en dan ga ik maandag bellen en de plannen afstemmen. De bewindslieden brainstormen nog even door over het culinair evenement en besluiten de plannen op papier uit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *