Bezoek voor Karin met een heel bijzonder moment

Bezoek voor Karin met een heel bijzonder moment

Het is een bijzondere dag voor Karin. Haar zwangere dochter Jamy komt namelijk op bezoek en zij heeft een hele grote verrassing meegenomen voor haar moeder.

Rond de middag rijdt Jamy het terrein op. Karin staat daar al te wachten en krijgt gezelschap van Gina, Romy en Ramona. Wanneer Jamy uit de auto stapt vertelt ze dat ze een verrassing heeft meegenomen voor haar moeder. Ze loopt naar de achterbak van de auto en haalt er een zelfgemaakte taart uit. De inhoud van de taart maakt duidelijk of Karin een kleindochter of een kleinzoon krijgt. Karin kan niet wachten om te taart aan te snijden en stormt samen met Jamy naar binnen. Vervolgens drukt Gina op de toeter om alle bewoner te verzamelen en ondertussen wordt er druk gespeculeerd over het geslacht van de baby. Wanneer iedereen bij elkaar is krijgt Karin een groot mes in haar handen gedrukt om de taart mee aan te snijden. Alle andere bewoners kijken vol spanning toe. Terwijl het mes door de taart heen snijdt, beginnen een aantal bewoners te juichen. Ondertussen is Karin haar dochter al om de nek gevlogen. De inhoud van de taart is roze en dat betekent dat Jamy zwanger is van een meisje. De dag van Karin kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *