Rob verliefd op Victoria?

Rob verliefd op Victoria?

Utopia ontwaakt langzaam, alles gaat op het gemak deze zondag. Wel kunnen we je voorzien van wat liefdes nieuws…

Rob loopt naar Victoria, hij wil wat duidelijkheid. Moet ik me ergens op voorbereiden vraagt hij. Victoria antwoordt dat ze niet weet waar hij op doelt. Ik zie hoe je naar Ruud kijkt gaat Rob verder. Nee alsjeblieft niet reageert Victoria. Maar van dagt eigen gevoel moet je ook af. Anders wordt het voor mij ook ongemakkelijk voegt ze eraan toe. Rob gaat daarna weer haar eigen weg en wat later gaat Victoria het gesprek aan met Gina. Victoria knuffelt Gina en zegt dat Rob een paar weken geleden gezegd heeft dat hij verliefd op haar is. Maar hij zou er niets mee doen. Het ging even goed maar nu doet hij weer zo. Het wordt gewoon ongemakkelijk zo geeft ze vervolgens toe. Ik word er ook niet echt blij van. Gina snapt haar en Victoria benadrukt dat ze een vrouw heeft waar ze veel van houdt en verliefd op is. En of dat nu iets wordt of niet, dat zal voor mij niets veranderen aan de situatie in de loods. Zou Rob verliefd zijn op Victoria?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Inge at 13:50

    Al weken ! Ik zei het ook al eerder, hij is straal verliefd zelfs. Dat is zo overduidelijk.
    Toen ze in Lesbos was, toen ze terug kwam, die dans. Het is zooooo zichtbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *