Afgelopen avond was er kroegtopia

Afgelopen avond was er kroegtopia

De titel zegt het al, afgelopen avond was er kroegtopia. En over deze gebeurtenis hebben we een samenvatting gemaakt.

Rond 18:00 uur kwamen de B&B gasten op het terrein. Benjamin heeft deze ontvangen en uiteraard heten de andere bewoners de gasten ook van harte welkom. Twee van de gasten zijn gisteren getrouwd en vieren dit vanavond in Utopia. Daarna volgt er een rondleiding voor de B&B gasten. Ook de kamer van het getrouwde stel wordt geshowed. Het gaat om die twee vierkante meter vanavond zegt het getrouwde stel. Ja zegt Karin lachend, dat is erg belangrijk vanavond, hè?

Niet veel later is het tijd om te eten, op het menu staan lekkere frietjes van Le Luifel. Niet veel later arriveert de artiest die vanavond zal gaan zingen. Het gaat om Eto Sedney. Ook zal hij nadat hij friet genuttigd heeft een try out doen bij Baas Beach. Als dit voor bas bevalt zal hij hem namelijk ook nog uitnodigen tijdens het openingsfeest van de strandtent. Na het diner barst om kwart voor acht het feest los. Etto Sedney is de grote opener van vanavond en start met wat grote Bob Marley hits. De bewoners en gasten swingen er op los. Er wordt lekker meegezongen. Ook gebeurde er nog wat gekkigheid. Cemal en Gert-Jan springen op tafel en showen hun danspasjes op Greased Lightning. Na een korte pauze is Etto weer terug en hervat zijn optreden. Daarna neemt Rowena het van hem over. ‘Gebed zonder end’ wordt hard meegezongen. Met name door een vrouwelijke gast die elk woord uit haar hoofd weet. Na de muziek laten Ramona en Cees wat voorproefjes zien van het aankomende theaterstuk. Hier wordt hard voor geapplaudisseerd. Om kwart over tien is het feest afgelopen. Iedereen neemt nog een borrel en gaat vervolgens naar bed. Hieronder kun je nog een aantal filmpjes van afgelopen avond terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 00:06

    Vinden mensen dit katten gejank nou mooi?
    Je zou er de hele avond naar moeten luisteren. Het is gewoon niet om aan te horen. Wie heeft deze man geboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *