Boze Rob uit zijn frustraties

Boze Rob uit zijn frustraties

Na het centraal van afgelopen avond was Rob nogal gefrustreerd. Hij is uit het centraal gestapt en na het centraal besprak hij met verschillende bewoners zijn frustraties.

Rob gaat het gesprek aan met Victoria. Rob benadrukt dat hij nooit onder een bewind wil leven. Hier niet en hierbuiten ook niet voegt hij eraan toe. Victoria is het daar niet helemaal mee eens. Het is gewoon hoe je er zelf mee omgaat. Voor mij is het minder zwaar beladen dan voor jou. Rob laat vervolgens weten dat hij Jessie respectloos vindt. En dan in het bijzonder de manier waarop hij doet. Victoria schudt haar hoofd. Ik voer die gesprekken met hem toch en ik weet dat het zijn intentie niet is voegt ze eraan toe. Rob gelooft er niks van, maar Victoria probeert het nog eens uit te leggen. Jessie is de woordvoerder, dus natuurlijk zal hij beoordeeld worden. Hij zet de issues op de kaart. Rob geeft aan dat het gaat om hetgeen wat hij heeft gezegd. Dat de beslissing gemaakt zou zijn. Ik probeer je uit te leggen, dat het vandaag onhandig werd gebracht gaat Victoria verder. Ze doelt op de nieuwe manier waarop er foto’s gemaakt kunnen gaan worden tijdens de markt, mensen betalen een euro meer om binnen te komen, maar dan krijgen ze een muntje. Met dat muntje kan je één foto betalen. Als je dat niet wil, dan kan je ‘m inleveren en dan krijg je de euro terug. Maar het begrip bewind vind ik nog altijd niet kunnen zegt Rob na een kleine stilte. Maar dat is jouw eigen proces. Je leerproces reageert Victoria. Rob ziet dat toch anders. Het is volgens hem eng hoe makkelijk mensen hierbinnen andere gaan volgen. Dat ze het maar oké vinden dat andere over hen beslissen. Volgens Victoria is Rob te veel bezig met het sturen van anderen.  Je kan hun proces niet beïnvloeden, daar moeten ze zelf achter komen. Het niveau is nou eenmaal anders dan die van de groep in december. Dat is nou eenmaal zo, en daar moeten we het mee doen voegt ze eraan toe. Ja nou antwoordt Rob, ik woon hier ook. En ik heb er last van… Victoria reageert dat die last bij Rob zelf ligt. Dat is misschien klote, maar dat is nou eenmaal zo. Rob schiet in de verdediging. Omdat ik niet een of ander dom schaap ben. Sommige mensen zijn op een ander level dan jij gaat Victoria verder. Dat betekent niet dat het fout is. Daarom ben jij alleen maar liefde zegt Rob uiteindelijk. Ja, klopt antwoordt Victoria resoluut. Rob had het als grap bedoeld dus probeert nog wat. En ik ben verliefd en een beetje psycho. Victoria begint te lachen en het gesprek loopt ten einde. Ben jij het met Rob eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. RUUD at 22:56

    Wat voor toegevoegde warde heeft Rob eigenlijk in Utopia ,
    Ja hij is de grootste afnemer van alcohol daar.
    En wordt dan verlieft op Victoria (lachen hoor die valt op vrouwen)
    ROB pak je spullen en ga lekker weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *