Een bijeenkomst over de markt

Een bijeenkomst over de markt

Afgelopen avond na de Utopia markt gingen de bewoners nog even centraal. Hier lees je wat er tijdens deze bijeenkomst allemaal besproken is.

Zodra iedereen zit neemt Jessie het woord. Hij vertelt dat deze markt volgens hem, beter ging dan die voorgaande markten. We hebben 10,845 euro omzet gedraaid, waarvan we na BTW ongeveer 6500 euro aan hebben over gehouden voegt hij eraan toe. Dan komt het probleem foto’s aan bod, de entree kaartjes van de markt zullen met één euro verhoogd worden. Wat betekend dat de foto’s dan gratis zijn. Ramona neemt het voor Do op die zich er zichtbaar niet fijn over voelt. We hebben een extra iemand nodig die helpt met fotograferen begint Ramona. Stel we leggen een camera bij de merchandise neer, dan kunnen wij helpen. Want Do kan het niet allemaal in haar eentje. Do knikt instemmend. Maar Rob denkt er dan toch weer anders over. We hebben besloten, maar wie zijn we begint hij. Ik wil graag weten hoe en wanneer dit besloten is. Jessie reageert rustig dat hetbewind dit heeft besloten. Maar niet alle bewindsleden het eens met dit standpunt. Gert-Jan en Victoria voorzien veel dezelfde problemen voor Do, waardoor het foto’s maken een onmogelijke opdracht wordt. Waarom maken we er niet een muntje van? Want ik snap dat twee te veel is. gaat Rob geïrriteerd verder. Ramona heeft het een beetje gehad met Rob en zegt dat Jessie leidinggevende is, dus hij beslist. Klaar. De opmerking van Ramona valt verkeerd bij Rob. Ik wou het morgen zeggen in het centraal, maar ik stap uit de markt. Pleur op met je beslissingen!

Dan begint Ramona over haar optreden “Ramona zoekt naar de liefde”. Het is volgens haar een succes. Een bezoeker heeft vandaag aan Ruud laten weten verliefd te zijn op Ramona. We hebben met elkaar gesproken voegt Ruud eraan toe. Ramona lacht en vertelt dat hij maar achter haar aan bleef lopen. Dan nog even een serieus puntje. Er is namelijk een verzoek vanuit de standhouders gekomen. Of de rondleiding volgende keer ook langs de verschillende kraampjes kan lopen. Op deze manier hopen zij meer omzet te genereren. Cees is wat bedenkelijk, dan ben ik net een lopend reclameblok. Maarja, dat ben ik eigenlijk al voegt hij eraan toe. Erg moeilijk doet hij er niet over, en zeker niet wanneer Jessie en Victoria uitleggen dat er zonder de standhouders geen markt is. En daarmee sloot de bijeenkomst over de Utopia markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *