Cees doet verslag van wat hij vannacht gezien heeft

Cees doet verslag van wat hij vannacht gezien heeft

Een nieuwe dag is weer begonnen. Cees en Karin waren vanmorgen alweer op tijd wakker, zij moesten immers zorgen voor een ontbijtje voor de B&B gasten. Terwijl ze een kopje koffie voor zichzelf klaarmaakte bespraken ze wat er gebeuren moest. Wat later begint Cees over Rob en de vrouwelijke B&B gast waarmee hij gezoend heeft.

Die blonde, Gemma heet ze toch he begint Cees, Karin antwoordt ja. Die zijn me toch bezig geweest gaat Cees verder. Zo! Tot vannacht 3 uur half 4… Zij was nogal dronken voegt hij eraan toe. Ja reageert Karin, zo gaat dat Cees. Ze stonden hier een partij voor de camera te vrijen, zoo! Dan denk ik jezus, je bent toch onderwijzeres. Kinderen van 18 en dan eens even kijken hoe het met mama gaat. Ja Cees antwoordt Karin, dat is ieder zijn eigen ding. Ik denk dat ze er vandaag wel spijt van heeft. Ja maar gaat Cees verder, ik ben er al om 12 uur naar toe geweest en gezegd jongens het is klaar. En ze gingen maar door! Dat is niet de bedoeling he!

Wat later als de bezoekers weer op zijn wordt er uiteraard over het zoen voorval gesproken. De andere bezoekster is niet blij en de blonde dame in kwestie die gezoend heeft benadrukt dat ze al sorry heeft gezegd. Ik zat tot drie uur te wachten gaat de andere bezoekster verder. Maar het was wel gezellig concluderen de twee. Het is ook weer een leermoment zegt de dame die met Rob gezoend heeft. Als ik hier naar toe zou gaan zou ik nooit meer drinken. Wel geven ze Cees gelijk. Maar volgens Cees is Rob ook verantwoordelijk en heeft hij er schijt aan… Inmiddels zijn de gasten alweer van het terrein af. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:49

  Er wordt heel wat van Romy gezegd maar die Rob is de mannelijke Romy.
  Hij zoent bijna met iedereen die een bezoekje brengt aan Utopia.
  Er moet een verbod komen op dat als er een B&B gast is dat iedereen die mensen laat genieten van Utopia .
  Waarom moeten de mannen altijd aan de vrouwen zitten , ik begrijp ook de B&B gasten niet dat ze voor de camera’s staan te zoenen.
  Willen ze dit om te zeggen ” ik heb me toch lekker laten zoenen met ” een bewoner , schamen ze hun eigen niet.

  • Boesta at 12:40

   Nou sorry hoor! hoe onsmakelijk ik het ook vond het zijn natuurlijk wel 2 mensen die zoenen en niet alleen Rob!! Rob heeft haar niet naar zich toe gesleurd om haar tegen haar wil haar te zoenen.

   Nee. mevrouw, was duidelijk zelf ook op zoek naar Rob zijn mond en nek. Ze zat al enige tijd aan Rob te plukken en tegen hem op te rijen voor ze gingen zoenen…

   Om hierdoor “de mannen” in een kwaad daglicht te zetten slaat helemaal nergens op. Het zijn gewoon 2 volwassen (dronken) mensen, tja en dan gebeuren die dingen nu eenmaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *