Rob zoent met een B&B gast

Rob zoent met een B&B gast

Nog meer nieuws van afgelopen avond, er was namelijk een B&B gast waar Rob het erg goed vinden. De vrouwelijke bezoekster viel goed bij Rob in de smaak zullen we maar zeggen. Laat in de avond vond er namelijk een tong worstel partij plaats tussen de twee. Na een lange zoen partij zegt de B&B gast danku. En Rob merkt op dat ze lekker kan zoenen. Daarna wordt er nog vrolijk verder gezoend. Cees komt even voorbij lopen en tuurt wat verbaasd naar wat er gaande is. Cees is niet blij merkt de bezoekster op. Hij denkt vast wat een k*t wijf is dat. Achter de slaapkamer deur blijft Cees even spieken om alles goed in de gaten te houden. Rob en de bezoekster kletsen vrolijk verder. We horen haar tegen Rob zeggen dat haar kind nog gezegd zou hebben dat ze niet moest drinken. Dat is dan goed gelukt antwoordt Rob lachend. Uiteindelijk brengt Rob de bezoekster naar de B&B. Het was gezellig zegt Rob, slaap lekker. Er word nog even gezoend en Rob gaat terug naar de loods… Bekijk onderstaande video’s nog maar eens terug, mocht je  er behoefte aan hebben 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 12:33

  Zoenende dronken mensen. Wat naar om te zien maar vooral om te horen…

  Wel weer echt Cees om ze af te loeren… hahahahaha

  • Anja at 17:30

   Idd, wat drank met je doet,!!!!! De pullen bier zitten er weer in, zoenen en bier daar is Rob alleen goed in, en………toe kijken, liefst in de zon.
   Snap niet waarom hij daar nog zit
   Volgende ronde eruit !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *