Cemal heeft zijn vader uitgenodigd om naar Utopia te komen

Cemal heeft zijn vader uitgenodigd om naar Utopia te komen

De Utopia markt is inmiddels van start gegaan. En ondanks het wisselvallige weer is de opkomst redelijk te noemen. Vrijwilligers Anne en Petra zijn ook weer van de partij om de bewoners een handje te helpen. En Anne is het gesprek met Cemal aangegaan over zijn vader.

Anne vraagt aan Cemal of hij nog iets van zijn vader heeft vernomen. Cemal vertelt dat hij nog niets gehoord heeft. Maar hoopt wel dat hij een deze weken een antwoord zal krijgen. Verder vertelt Cemal dat hij  zijn vader heeft uitgenodigd om naar Utopia te komen, zodat hij hem kan ontmoeten. En geeft vervolgens toe dat hij zich wel druk maakt  om wat zijn vader er van denkt. Anne probeert Cemal gerust te stellen. Je moet je niet zo druk maken om wat hij denkt, want als hij wil dan doet hij het vanzelf wel. Cemal antwoordt het te snappen en probeert het verder uit te leggen. Als mijn vader niet voor de camera wil moet ik een jaar wachten voordat ik hem eindelijk kan zien. Anne oppert een idee mocht zijn vader niet voor de camera’s willen verschijnen. Misschien valt er wel iets te regelen om een ontmoeting toch mogelijk te maken. Zal de vader van Cemal binnenkort in Utopia te zien zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *