De foto’s lopen minder goed door Ruud

De foto’s lopen minder goed door Ruud

De Utopia markt is in volle gang, en terwijl Ruud en Do even pauze pakte hadden ze het over de fotografie die Do verzorgd. Deze loopt namelijk niet zo heel goed…

Do zegt tegen Ruud dat vandaag de foto’s niet zo lekker lopen. En Ruud snapt dat op zijn beurt niet aangezien hij Do continue bezig ziet. Ja reageert Do, maar foto’s loopt niet lekker omdat iedereen met jou op de foto wil en dat kost niks. Ruud zegt dat hij van tevoren heeft aangegeven dat hij niet wil dat er voor foto’s betaald wordt, omdat hij dit al zag aankomen. Do vertelt dat ze het niet erg vindt, maar wel bang is dat Ruud er gezeik mee zal krijgen. En dat er dan op een moment wordt gezegd van Do… foto’s van Ruud leveren geen geld op. Ga maar van andere bewoners foto’s maken gaat ze verder. Mensen gaan niet met mij op de foto omdat het gratis is volgens Ruud. Want ze denken dat ze gewoon moeten betalen. Dan komt vrijwilliger Anne erbij staan en geeft aan dat ze Do al naar binnen had gestuurd, omdat ze continue bezig is met het maken van foto’s. Jij moet gewoon op een plek blijven zegt Ruud dan tegen Do. Do snapt Ruud zijn opmerking, maar zegt dat de markt commissie dat niet wil. Als jij geen zin hebt, dan heb jij geen zin hè waarschuwt Anne. Do zegt dat ze foto’s maken echt leuk vindt om te doen, maar dat er zoveel aan haar getrokken wordt. Rob wilde ook foto’s maken gaat Anne verder, en ik kan het niet. Mensen betalen voor een foto, dus dan moet je wel een goede foto kunnen maken gaat ze verder. Dan moeten mensen gewoon geduld moeten hebben en moeten wachten tot je klaar bent. Vanavond moet ik mij verantwoorden over de opbrengst van de foto’s. Omdat ik zoveel met jouw foto’s ben bezig geweest, krijg ik straks op mijn donder dat ik niet hard genoeg heb gewerkt zegt Do dan tegen Ruud. Dat is onzin. Als hij dat doet, zeg ik het wel tegen Rob stelt Anne Do gerust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:28

    Ruud kan ze toch wel 1 dag aanpassen aan de regels die er die dag gelden.
    Wil hij nog eten zal hij toch geld moten inbrengen.
    Hij is niet voor niks vorige keer weg gestemd en nu mag hij van mij ook vertrekken

  2. Tineke at 20:32

    Er word zo aan me getrokken zielenpoot, je bent al niets beter dan die blonde ik ben haar naam nu al vergeten zo on belangrijk. Sorry hoor Do je kletst Ruud is gewoon Ruud en het is zijn eigen verantwoording gratis foto, ja het spekt de kast niet. Maar dat staat er buiten jij bent gewoon een luie hitte petit. Je zult eens moe worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *