Wordt de drukte Ruud te veel?

Wordt de drukte Ruud te veel?

De markt is in volle gang en de muntjes gaan ook redelijk hard. Zo hard dat dit voor irritaties bij andere bewoners zorgt.

Wanneer Gina terug komt bij de muntjes, merkt ze op dat alles op is. Ze vraagt aan Benjamin hoe dit kan, maar ook hij weet niet hoe hij het moet gaan oplossen. Ik ga het fixen benadrukt ze. Op dat moment ziet Gina Ruud in de buurt lopen en roept naar hem dat ze zonder muntjes zit. Ruudis het zat, hij loopt al van hot naar her. Wil je een keertje in mijn lichaam lopen of niet?!’schreeuw hij boos . Ja graag! schreeuwt Gina geïrriteerd terug. Godsamme zeg moppert Ruud hardop, waarop een bezoeker vraagt of hij boos is op haar. Ruud geeft aan dat Gina zit te zeuren omdat ze geen muntjes heeft. ‘Ik ben de hele dag aan het lopen…mompelt hij hardop verder en neemt dan de bezoeker mee naar Do voor een foto. Er wordt de hele dag al aan Ruud getrokken. Misschien is de drukte hem te veel?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *