Fotografie van Do toch goed verlopen

Fotografie van Do toch goed verlopen

We blikken nog even terug op afgelopen avond. De markt is succesvol verlopen, maar hoe is het met het foto’s maken gegaan? Eerder ontstonden hier al problemen over zoals we al omschreven. Wat is de opbrengst van Do haar werkzaamheden?

Uiteraard werd er geld geteld en daar maakte Do zich nogal zorgen over. Dit omdat de opbrengst van de foto’s volgens haar niet zo goed is. Want bij het kijken van de foto’s merkt Do op dat zeker tachtig procent van de foto’s, foto’s zijn waar Ruud op staat. Alleen vroeg Ruud geen muntjes voor het maken van een foto met hem en daardoor is Do nu bang dat ze in de knel komt. Ruud zelf zegt hiervoor alle schuld op zich te nemen als er over begonnen wordt door de rest van de bewoners. Maar dat is voor Do niet voldoende, ze wil er niet alleen voor komen te staan. Als Do wat later met Bas en Ruud aan tafel zet begint ze al snel over het onderwerp. Ruud is gesloopt en ook Do zegt erg moe te zijn. Dat komt omdat er de hele dag aan je getrokken wordt, vooral bij jou zegt Ruud terwijl hij naar Do kijkt. Plus je eet weinig op zo’n dag gaat hij verder. Ook moet er volgens hem bij een volgende markt wat beter over nagedacht worden. Met Piet erbij en dan volledig voor het dierenfonds oppert hij. Dan gaat Do aan de slag met het tellen van haar opbrengst. Al snel komt ze tot de conclusie dat ze met fotograferen zo’n vierhonderdtwintig euro heeft opgehaald. Nou, top toch? reageert Bas en Do zegt dat dit inderdaad wel normaal is. En dan zeggen we dat zeventig procent ook niet betaald heeft. Dan heb je het alsnog heel erg goed gedaan en is het niet jouw schuld, maar mijn fout. Klaar, niks aan de hand vult Ruud aan. Maar dan krijg jij al die koude kak over je heen, hè? merkt Do op Vind je dat niet erg? vraagt ze vervolgens door. Hoezo? Je verdient geld over mijn rug. Het is mijn hoofd, mijn lichaam antwoordt Ruud. Do lijkt gerust gesteld wanneer Ruud zegt dat het zijn probleem zal zijn en niet de hare. Hoe ging het als runner vandaag? vraagt Do vervolgens aan Ruud. Wel goed antwoordt hij, ik had alleen weinig tijd tussendoor. En ik heb veel aandacht gegeven aan de bezoekers die met mij wilden praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *