Cemal ontvangt een brief van zijn vader

Cemal ontvangt een brief van zijn vader

Cemal is al enige tijd op zoek naar zijn biologische vader. Hij heeft eerder met behulp van Cees een brief  geschreven en zojuist heeft hij een brief van zijn vader terug gehad. Goed nieuws voor Cemal dus, hij heeft zijn vader gevonden!

Een reactie heeft drie weken geduurd maar eindelijk is er een antwoord terug. Do vond een brief in de brievenbus gericht aan Cemal. Snel brengt ze de brief naar hem. Samen met Romy en Do gaat hij bij het cordwood zitten om de brief door te nemen. Cemal zijn ogen rollen over het papier en hij kan bijna niet geloven wat hij leest. De schrijver van de brief bevestigt dat hij inderdaad zijn biologische vader is. Ondertussen krijgt Do tranen in haar ogen en ook Cemal is geëmotioneerd. Ik ben mega blij, ik heb gewoon contact met mijn vader voegt hij eraan toe. De brief komt helemaal uit Turkije en dat er emotie is bij Cemal is niet gek. Na 22 jaar hoort hij eindelijk iets. De rest  van de details kun je in onderstaande video terugkijken. Na het lezen van de brief gaat hij naar Cees. Hij heeft Cemal tenslotte geholpen. Heb je een brief van je vader? vraagt Cees. Cemal bevestigt het goede nieuws en vervolgens vliegt Cees hem in de armen. Wat een nieuws jongen zegt hij blij. Inmiddels hebben ook de andere bewoners opgevangen dat er goed nieuws is.  Eén voor één geven ze Cemal een dikke knuffel. Supermooi! zegt Victoria. Ik ben zo blij voor je, moppie voegt Gina eraan toe. Cemal kan zijn geluk niet op nu hij voor het eerst in zijn leven contact heeft met zijn biologische vader. Mijn dag kan niet meer stuk zijn zijn woorden dan ook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *