Nachtelijke promotie voor de campagne van Jessie en Gert-Jan

Nachtelijke promotie voor de campagne van Jessie en Gert-Jan

Jessie liet eerder al weten dat de promotie posters voor zijn dictators campagne binnenkort zouden komen. Deze zijn dus afgelopen avond gearriveerd en vannacht besloten de heren fanatiek hun campagne te promoten.

We zagen de twee in het donker bezig met posters en doorzichtige tape. De bedoeling is dat zo veel mogelijk posters opgehangen worden in de loods van Utopia. Op de poster staat Jessie can gebaseerd op de zin Yes we can. Jessie wil op deze manier de bewoners aanzetten om op hem te stemmen. Zodat hij de dictator wordt als het referendum doorgezet zal worden. Maar de heren waren niet de enigste die in de nacht bezig waren. Ook Victoria was bezig.  Zij kreeg hulp van Rob en Benjamin. In het kantoor bedrukken ze t-shirts met de tekst alleen maar liefde. Maar tijdens het plotten komt Cees plotseling binnenlopen. Hij ziet dat Jessie en Victoria druk bezig zijn met campagnevoeren, maar Cees is van mening dat hij dit zelf niet nodig heeft. Hij zit al tien maanden in Utopia en iedereen kent hem inmiddels wel zo laat hij zijn concurrenten weten. Nu is het nog de grote vraag of het dictatorschap ook daadwerkelijk ingevoerd gaat worden. Anders is alle moeite voor niets geweest…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *