Ramona en Karin vinden het raar dat Victoria dictator zou willen worden

Ramona en Karin vinden het raar dat Victoria dictator zou willen worden

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo werd er gisteren hoe kan het ook anders nog gesproken over het dictatorschap. Ramona en Karin lagen er in de groene kamer over te praten. In het bijzonder werd Victoria besproken, degene die het dictatorschap geopperd heeft.

Het referendum komt steeds dichterbij en dat beseffen de twee ook. Vrijdag wordt namelijk duidelijk of de bestuursvorm zal veranderen in een dictatuur. Ramona denkt dat als dit wel gaat gebeuren er voor Victoria gekozen gaat worden. Zij is dan dictator, maar daar ben ik het niet mee eens gaat ze verder. Karin is het daarmee eens en zegt veel van haar mede bewoner Victoria te houden . Maar ik denk niet dat zij… Ramona onderbreekt haar dat moet doen vult ze aan. Ook wordt duidelijk dat de twee het raar vinden dat Victoria die altijd alles samen wil doen nu alleen aan het roer wil staan als leider. Volgens Karin is ze gewoon heel slim althans als ze de juiste mensen op de juiste plekken zet… Vandaag worden er als het goed is presentaties gehouden over de kandidaten die zich op hebben gegeven als mogelijke dictator. Daar komen we uiteraard op terug, denk jij dat Ramona en Karin gelijk hebben? Word Victoria de dictator omdat zij het idee geopperd heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:56

    Maakt niet uit wie het wil gaan worden , gewoon nee stemmen en dan ook op niemand.
    Als ze eens gewoon samen gingen werken en dan ook iedereen .
    De enigste die volgens mij hard werkt is Gina.
    Voor de computer noem ik niet echt werken , ze zitten er wel wel voor maar voor het zelfde geld zitten ze spelletjes te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *