Bas en Ruud willen grap uithalen met de mysterieuze zwarte doos

Bas en Ruud willen grap uithalen met de mysterieuze zwarte doos

We schreven er vorige week al over, er is een mysterieuze zwarte kist op het Utopia terrein. En deze kist is nog altijd niet geopend, dit omdat er een mededeling op stond. Niet eerder openen tot nader bericht… De bewoners hebben nog altijd niets gehoord, verschillende bewoners worden er zenuwachtig van. Wat zou er toch in zitten? Bas en Ruud besluiten een grapje uit te halen…

De twee zijn afgelopen avond bezig geweest om een duplicaat van de zwarte doos te maken. Compleet met een eigen inhoud. Bas en Ruud leefde zich uit in de werkschuur maar Jessie kwam al snel tot de conclusie dat er iets niet klopt. Hij gaat er naar toe en bedenkt allemaal redenen om erachter te komen wat er wordt uitgevoerd in de schuur, maar Ruud en Bas wimpelen Jessie vakkundig af. Als Jessie weer weg is gaan Bas en Ruud weer verder, want de doos moet snel terug zijn op de plek waar hij stond. Maar wel met een nieuwe inhoud. Wat de inhoud is en wat er in hun brief staat is nu nog onbekend. Misschien staat er vandaag iets te gebeuren? We houden je op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *