De mysterieuze zwarte kist is nog altijd niet geopend

De mysterieuze zwarte kist is nog altijd niet geopend

Tijdens het centraal waar we over schreven was Ruud niet aanwezig. Hij leek er weinig zin in te hebben en richt zich liever op de koeien. Terwijl hij over het terrein liep kwam hij een zwarte mysterieuze kist tegen. Hij besloot de kist naar binnen te brengen en verliet daarna de loods weer. Het centraal was toen nog bezig en er stond een boodschap niet eerder openen tot nader bericht… Inmiddels zijn we enkele uren verder en de kist is nog altijd niet geopend. Cemal deed na de presentatie over het dictatuur plan van Victoria een poging maar werd door de rest aangesproken. Cemal liet weten dat hij denkt dat ze iets op moeten bouwen. Het lijkt op een bouwpakket merkte hij verder op. Er gaan dus verschillende speculaties ten ronde. Zo denken een aantal bewoners dat Ruud achter deze kist zit terwijl hij dit stellig ontkent. Ook Romy wil wel graag weten wat er in de doos zit en Do sluit zich er helemaal bij aan. Gina staat op en pakt de doos. Victoria en Romy staan erbij en luisteren goed, maar kunnen geen conclusie trekken. Benjamin denkt dat er misschien geld in zit, tienduizend euro. En Bas denkt dan weer dat Victoria erachter zit. Maar na de presentatie blijkt dat dus ook niet te zijn. Het is dus even afwachten totdat de bewoners nader bericht krijgen, als ze dat ook krijgen. Of dat gaat gebeuren en wanneer is nog even de vraag… We houden het in de gaten voor je en komen er dus nog op terug. Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *