Romy en Cemal hebben toch de liefde bedreven?

Romy en Cemal hebben toch de liefde bedreven?

Vannacht hebben Romy en Cemal het gezellig gehad. Dit was Ruud ook al deels opgevallen en eerder ontkende Cemal alles nog. Echter kwam hij er later op terug, er is namelijk toch iets gebeurd zoals in onderstaande video terug te zien is…

Ruud is zo zeker van zijn zaak dat hij Cemal buiten aansprak. Ik weet het al, je hebt gelogen begint hij. Cemal besluit het maar toe te geven. Ja man zegt hij, het spijt me. Maar ik zal je eerlijk zeggen het is voor mij meer lust. Ik wil geen relatie meer benadrukt hij. Ik heb geen zin om heel mijn Utopia tijd daarmee bezig te zijn voegt hij eraan toe. Ruud vraagt zich vervolgens af of er wel sprake is van lust als een relatie net voorbij is. De factor liefde moet dan nog meespelen denkt hij. Cemal lijkt het niet te weten. Ik zie haar meer als een maatje nu dan als vriendin en wil me focussen op mijn eigen ding gaat hij verder. Maar wat nou als er een mooie vent binnenkomt dan gaat ze daar achterhaan merkt Ruud op. Maar als er een mooie vrouw binnenkomt ga ik daar achteraan reageert Cemal. En als alles goed gaat slaapt Romy na vandaag niet meer samen in een kamer met mij en dit maakt het makkelijker om afstand te nemen. Maar gaat dat ook echt lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *