Karin vind dat Jessie alleen aan zichzelf denkt

Karin vind dat Jessie alleen aan zichzelf denkt

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ramona heeft zoals we eerder schreven de vide verlaten en wil daar niet meer slapen. Ze sliep eerst in de paarse kamer maar na wat kritiek van Cees leek het Ramona handiger naar de paarse kamer te gaan. Er ontstond wel wat gedoe over…

In de groene slaapkamer liggen alleen Karin en Jessie maar waar moet het bed komen te staan vraagt Jessie zichzelf af. Ramona wijst vervolgens een plaats aan maar Jessie is daar niet blij mee. Dan kan ik zeg maar niet meer bij mijn kast voegt hij er geïrriteerd aan toe. Met zijn handen gebaart hij dat het bed vast te groot zal zijn. Ja reageert Ramona, maar jouw kast kan gewoon opschuiven en dan kan je er zonder moeite bij. Het zal lastiger voor mij worden om bij mijn kast te komen. Karin komt tussendoor en zegt dat zij het allemaal geen probleem vindt. Romy, die ook graag naar de groene kamer wil, geeft aan dat zij wel op de paarse kamer blijft, als het te veel gedoe wordt. Dan doet Ramona een voorstel, laten we het gewoon neer gaan zetten en als het niet past, dan zien we dat dan. Maar blij is Jessie er niet mee, hij vindt het zonde van zijn energie. Zoals het er nu voor staat, ben ik er niet blij mee geeft hij vervolgens toe.Dan gaat Karin zich er mee bemoeien. Hoezo niet dan? Je bent er bijna nooit. Jessie vindt het op zijn beurt het wel meevallen, aangezien hij pas twee nachten in de Cordwood heeft geslapen. Doe wat je wil gaat hij verder, dan laat ik straks wel weten wat ik er van vindt. Karin antwoordt dat het er gewoon om gaat dat ze het kunnen proberen en later kunnen kijken hoe het staat? Gelijk van te voren ga je al beginnen.

Er wordt door de dames nu door elkaar heen gepraat en Jessie zegt tussendoor dat hij alleen maar duidelijkheid wil hebben. Als je het al zo neer gaat zetten, forceer je een situatie waarin het moeilijk is om naderhand nog nee te zeggen gaat hij verder. Romy probeert er nu tussendoor te komen en geeft als optie eerst Ramona’s plekje in orde te maken. Daarna kan er eventueel naar haar nieuwe slaapplek worden gekeken. Ja zegt Ramona maar we zouden samen in een bed slapen. Het wordt een tweepersoonsbed. Oh zegt Jessie met een geschrokken gezicht, dus het wordt een bed voor twéé personen? Ik ga eventjes weg nu. Ik wil me neutraal houden. Deze discussie gaat de verkeerde kant op. Zet maar neer, ik kom wel kijken als het klaar is. Wacht even! zegt Ramona dan. Want het gaat nu allemaal om mij, maar ik zou hier ook voor Karin komen slapen, zodat Karin ook iemand heeft, maar dan ga ik vanaf nu in de fotostudio slapen. Als het zo een gedoe wordt. Dan ziet Jessie een mogelijke oplossing, Romy komt er ook te liggen dus kan hij in Romy’s oude bed gaan liggen. Ik ga me hier verder niet mee bemoeien reageert Romy hier op. Maar het was inderdaad het idee dat ik samen met Ramoon hier ging slapen. Maar het is voor mij alleen het proberen waard, aangezien hier veel mensen zijn die geluiden maken ’s nachts. Ik ga wel naar de fotostudio zegt Ramona dan die er helemaal klaar mee is. Ja lekker antwoordt Karin, daar ben ik weer de dupe van. Ik lig altijd alleen! Hier telt alleen maar wat jij wil doelend op Jessie. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Dat vind ik, Jessie. Gisteren maak je er geen probleem van en nu ga je er gelijk tegenin. Je bent niet alleen op de wereld hoor. Wie ben jij nou? Flikker op man! Kleuter stamelt Jessie en loopt naar buiten. De dames besluiten nu in elk geval te gaan beginnen aan het verhuizen. Ramona komt op de groene kamer te liggen, Romy beslist later.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:04

    Ze moeten eens alles gaan veranderen wat slaap plaats betreft, allemaal anders indelen.
    En dan niemand meer in de B&B en in de Cordwood jullie wisten als jullie erin gingen hoe de slapers waren. En allemaal 1 slaap plaats .
    Zo ook Ruud niemand meer in die gebouwen.Ruud heeft vaker bij de koeien gelegen, waar hij niet raar wakker werd.
    En nu als geintje de boel slopen , hij moet daar mee straf krijgen net als Ivan die toen boos werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *