Een aantal bewoners over het dictator idee van Victoria

Een aantal bewoners over het dictator idee van Victoria

Nog meer nieuws van afgelopen avond, gisteren presenteerde Victoria haar plan over een mogelijk dictatorschap en dat werd nog flink besproken.

Dit gebeurde buiten daar stonden Cees, Gert-Jan en nog wat andere bewoners over te kletsen. Zo laat Cees aan Gert-Jan weten dat hij vindt dat Victoria het niet goed heeft aangepakt. Als ze gewoon had geopperd om een leider aan te wijzen die bepaalde dingen in de gaten houdt, dan was het er zo doorheen gekomen voegt hij eraan toe. Ik dacht dat ze gewoon een duidelijk punt wilde maken reageert Gert-Jan met een betrokken gezicht. Beide heren zijn het er over eens dat Victoria het anders had moeten brengen want dan was er ook een compleet andere reactie van de groep gekomen. Gert-Jan denkt ook dat de bewoners het idee los moeten laten…

Ook Jessie en Benjamin spraken over het plan van Victoria. Zo vindt Jessie het te gek voor woorden en al helemaal omdat het idee door Victoria geopperd is. Ik wil een dictatuur met mezelf als dictator citeert hij Victoria nog maar eens met een lacherig gezicht naar Benjamin gericht. Vindt jij het niet iets om dictator te worden grapt Jessie dan. Dan had ik misschien wel voorgestemd, de kopjesdictator reageert hij lachend. Denken jullie dat dictatorschap positief voor Utopia is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *