Ramona haalt een grap met Ruud uit

Ramona haalt een grap met Ruud uit

Ruud is de grappenmaker van Utopia. Vele grappan zijn er in zijn Utopia carriere uitgehaald. Echter zijn de rollen nu omgekeerd want een aantal bewoners willen Ruud eens in de maling nemen… Dit gebeurde allemaal afgelopen avond.

Wat is er gebeurd?  Ramona zal zich verkleden als haar alter ego Romano, die speciaal zal langskomen voor een fotoshoot met Ruud. En daarvoor heeft ze de hulp ingeroepen van Cemal, Do en Bas. Do zal Ruud bezig houden terwijl Ramona zich omkleed. Daarnaast zal Bas ervoor zorgen dat Cemal zijn mond niet voorbij praat of dichtslaat tijdens het gesprek met Ruud. Do vraagt aan Ruud of hij al ready is voor zijn fotoshoot. Ruud is echter niet blij met het feit dat er iemand komt voor een shoot, want hij houdt daar niet van. Cemal legt Ruud vervolgens uit dat het gewoon een aantal foto’s zijn dat hij niet als model moet poseren.Ramona is inmiddels omgekleed als Ramano en loopt vervolgens het terrein op. De andere b ewoners roepen Ruud en Cemal erbij om de foto’s te maken. Ramona is enorm benieuwd of Ruud het zo door heeft. Pas wanneer Ramona Ruud een boks wil geven valt bij hem het kwartje. Alle bewoners schieten in de lach. Ik zie het nu pas!’ schreeuwt Ruud. Maar nu is het juist Ruud die op de foto wil, om dit moment vast te leggen. Vinden jullie de grap geslaagd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *