Ruud geeft Cemal relatieadvies

Ruud geeft Cemal relatieadvies

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo spraken Ruud en Cemal elkaar nog laat over Romy. Ruud gaf zijn mede bewoner wat relatieadvies.

Terwijl de heren wat over het terrein lopen zegt Cemal dat hij het allemaal wel ziet. Ik blijf vrijgezel in heel Utopia. Geen relatie, helemaal niks benadrukt hij. Ruud reageert dat hij het een verstandige zet vindt. Als je alleen bent heb je ook geen stress voegt hij eraan toe. En het is wel een aardige meid maar je verdient echt beter, zij is het niet. Echt niet benadrukt hij. Het was leuk voor eventjes antwoordt Cemal maar ik heb er van geleerd. Geen relatie met iemand die je drie dagen kent gaat hij verder. Wel is Cemal nieuwsgierig naar wat er nog nieuw binnen gaat komen, maar Ruud wil wel dat zij hem dan waard is. Volgens Ruud praat Romy achter de rug van zijn mede bewoner Cemal om. Ik heb geen goed gevoel bij haar, ik kom binnen en ze maakt het uit met jou benadrukt hij nog maar een keer. Zal Cemal Romy definitief met rust laten? Gisterennacht lukte dat nog niet zo goed…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Masterton at 12:45

    Ruudje wel, hij had wel 20 keer een klipperlicht relatie met Billy, hij was 0,00 % consequent, en nu is hij zeker doctor Love. Wanneer je iemand niet moet geloven, dan is het Ruud wel, hij wil ook dat Romy 100% voor hem gaat, hij doet dit echt niet om Cemal te helpen hoor, allesbehalve zelfs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *