Volgens Romy heeft Ruud Cemal gek gemaakt in zijn hoofd

Volgens Romy heeft Ruud Cemal gek gemaakt in zijn hoofd

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en dat betekend dan ook nieuw Utopia nieuws! Romy heeft het helemaal gehad en legt uit aan Rowena waar dat precies aan ligt.

Rowena en Romy zijn het gras aan het besproeien. Rowena begint het gesprek en is benieuwd naar afgelopen nacht. Wat is er gisterenavond gebeurd vraagt ze. Ben je gewoon gaan slapen na ons gesprek? Romy wuift het in eerste instantie een beetje weg maar al snel geeft ze toe dat er toch wel wat gebeurd is. Heb je ruzie gehad vraagt Rowena nieuwsgierig. Romy zucht, die fijne Ruud he. Hij heeft Cemal’s kop helemaal gek gemaakt! Ook geeft Romy toe dat ze niet gecharmeerd is van enkele opmerkingen die Ruud gemaakt zou hebben. En noemt een voorbeeld, “als ik Romy wil, kan ik haar makkelijk krijgen. Ik kan d’r makkelijk op haar bek pakken”. Daarna vertelt Romy over het gesprek wat ze met Cemal heeft gehad. Cemal zei tegen me dat er verschillende mensen in de loods zijn die vinden dat ik Cemal niet verdien. Dat hij beter af is zonder mij. Maar hij wil niet zeggen wíe dat heeft gezegd gaat ze geïrriteerd verder. Rowena reageert dat ze het lullig vind, voor zowel Romy als Cemal. En ook dat jullie hiervan beide niet hebben kunnen slapen voegt ze eraan toe. Maar volgens Romy zit het na het gesprek van afgelopen avond weer helemaal goed… Vinden jullie dat Ruud Cemal gek heeft gemaakt zoals Romy dat noemt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. lena at 15:45

    De waarheid is hard romy, je hebt je ware kant laten zien. Alleen had je totaal niet verwacht dat Ruud je totaal niet ziet zitten en ja dan wil je je oude paar schoenen terug, maar die komt niet zomaar terug. Wel jammer dat cemal niet sterk in zijn schoenen staat.

  2. Jo at 11:34

    Nee Romy kan het niet uitstaan dat Ruud geen werk van haar maakt.En nu is hij de zondebok maar Romy heeft het aan haar zelf te danken dat Cemal afstand van haar neemt.Hij is er nu ook wel achter dat ze het niet serieus meent met hun relatie.

  3. maria at 11:00

    Als er een is die camel de kop gek maakt, dan is het Romy zelf wel. En ja ze gebruikt camel. Maar camel moet eens volwassen worden en zijn ogen en oren de kost geven.Die jongen heeft geen eigen mening…praat met iedereen mee. Dus is gauw te manipuleren.Wat Romy betreft heeft ruud echt wel gelijk!. Maar ik vind ook dat camel het maar eens moet onder vinden, misschien dat hij dan wat wijzer word.Hij wil volwassen de poort uit gaan , zei hij nog tegen Ivan. Nou ik denk het niet!!! Eerder als een gebroken man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *