Cemal twijfelt aan Romy, zijn haar gevoelens wel echt?

Cemal twijfelt aan Romy, zijn haar gevoelens wel echt?

Cemal en Rowena hebben een gesprek gehad over Romy. Cemal lijkt namelijk een beetje te twijfelen aan haar. Is het allemaal wel echt?

Buiten vond het gesprek plaats. Cemal begint het gesprek en vertelt dat hij het jammer vindt dat Romy niet altijd eerlijk tegen hem is geweest. Ik heb namelijk gehoord dat Romy heeft gezegd dat ze verliefd is of was op Ruud toen hij Utopia in kwam. Ik twijfel of het allemaal echt is wat ze voor mij voelt voegt hij eraan toe. Ze moet echt iets speciaals doen om mij dat gevoel weer terug te geven benadrukt hij. Volgens Rowena moet Romy dat niet laten zien maar moet hij dat van binnen voelen. Dan weet je of het goed zit of niet vervolgd ze. Stel dat er weer een nieuwe jongen binnenkomt en dan is ze ineens verliefd op hem gaat Cemal verder. Ik kan het allemaal niet meer serieus nemen. Het voelt alsof ik al die tijd ben voorgelogen en wees gewoon eerlijk tegen me voegt hij eraan toe. Dan valt er een stilte. Ik weet niet wat ik met Romy aan moet geeft Cemal dan toe. Wil je weten hoe ik het bekijk? vraagt Rowena dan. Cemal kijkt haar aan en knikt. Ik vind het moeilijk om te zeggen begint Rowena. Maar zij heeft gewoon liefde nodig. In welke vorm dan ook. Of ze nou echt voor jou wil gaan omdat jij die leuke jonge bent die er voor haar is of dat ze de aandacht die jij geeft fijn vindt. Ook adviseert Rowena hem. Je moet even met haar gaan kletsen over dit probleem. Cemal vindt dat een goed plan en wil dat ook zeker gaan doen. You will survive zijn de woorden van Rowena aan het einde van het gesprek. Zijn deze vermoedens van Cemal terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 01:06

  Heb het continu gezegd, zij gebruikt hem. En ze dumpt hem wanneer het uitkomt. Ben zo blij dat Ruud niks van haar moet hebben. Hoop dat cemal een beetje ballen krijgt om haar op haar plaats te zetten. Nu is het gewoon een speelbal van romy.

 2. Martje at 21:06

  Toen ze weer samen kwamen had ik gelijk al door dat Romy niet eerlijk was. Als Ruud haar had versierd had ze met hem in bed gelegen. Cemal luister naar je gevoel en doe je ogen open.

 3. Anja at 15:27

  Cemal, laat haar los, ze is jou niet waard, morgen een andere knul in utopia? dan ziet ze jou niet meer. Ze wil gewoon een bed maatje,
  Open je ogen en laat niet met e sollen Cemal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *