Rob belt met zijn achterban

Rob belt met zijn achterban

Bas, Cemal en Ruud hebben een grap uitgehaald met Rob. Er kwam iemand voor een massage. Een acteur, hij zou opgewonden moeten raken van de massage die Rob zou geven. Inmiddels is deze persoon al weg. En de grap is ook niet helemaal gelukt. Daar kun je hier meer over terug lezen. Maar Rob is na deze “grap” uit op wraak. Hij besluit een telefoontje te doen. Een telefoontje naar zijn achterban. Hoewel contact met familie en vrienden min of meer verboden is lijkt het hem toch gelukt. We hoorden Rob vragen of zij stinkbommen mee willen nemen. Diegene aan de lijn antwoordde dat hij ging kijken of hij ze thuis heeft liggen. Zo niet rijden ze eerst langs een fop winkel voordat ze op bezoek komen in Utopia. Wat Rob verder van plan is hebben we niet opgevangen. We zijn benieuwd wat hij met deze stinkbommen gaat doen. Maar wraak lijkt er sowieso te komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:19

    Ik dacht ook dat er door bezoekers niks mee gebracht mocht worden voordat ze onder zocht waren,
    En heeft hij geld voordat of heeft de bezoeker het voor hem gratis gedaan
    Kan me nog voor de geest halen dat Cees eens bezoek heeft gehad dat ze wat in moesten leveren dat hij dat niet mocht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *