Do vindt Jessie machtsgeil

Do vindt Jessie machtsgeil

Terwijl Karin en Do druk bezig zijn in het atelier hebben de twee het over dictator Jessie. Wat vinden ze eigenlijk van hem?

Beiden hebben wel wat te zeggen over de dictator. Karin begint er dan ook het gesprek over. Ondanks dat ik hem mag zit er iets in die jongen wat gewoon niet leuk is begint Karin. Do lijkt het wel met haar eens te zijn. Hij is volgens haar gewoon een beetje machtsgeil. Hij zit ook helemaal in zijn rol vult Karin aan. En als hij daar in zit is hij echt niet leuk voegt ze eraan toe. En legt het verder uit. Karin loopt er vooral tegenaan op de manier hoe Jessie reageert. Van de week had ik even geen geld. Ik vroeg Jessie of ik een beetje van de BV kon lenen. Mmm, kan niet zei Jessie toen. Maar dan de manier waarop. Je kunt ook op een normale manier zeggen dat het niet kan. Romy wilde een stijltang kopen en die kreeg hier wel gewoon geld voor voegt ze eraan toe. Dat is niet eerlijk antwoordt Do. Wel zijn de twee het met elkaar eens dat Jessie veel talent heeft. Maar het hoeft niet op deze manier benadrukt Do. Ja hij is de eerst verkozen dictator van Utopia gaat Karin verder. En hij mag heel trots op zichzelf zijn, maar wij zijn ook nog steeds je vrienden. Hij kan ook op een normale manier met ons communiceren. Niet als zo’n formele bal in je pak hier zitten voegt ze eraan toe. Kijk hoe die daar zit. Dat is ook de reden dat hij niet op die plek hoort voegt ze eraan toe. Do benadrukt dat dat niet de Jessie is zoals ze heeft leren kennen. Ben jij het met de dames eens? Is Jessie veranderd nu hij de dictator van Utopia is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Willy at 19:59

  Do moet haar mond houden over machtgeil
  Zij is camera g……. Ze zoekt het gewoon op ,en dan die blik van haar, bah bah,
  Dus laat ze dr mond houden over jessie, Do haar houding is 10 x zo erg

  • Anja at 20:37

   Je hoort haar niet meer over onzeker zijn, ineens weg???????
   Ze stond net op t. Podium te dansen in ramona haar stukje
   Tjonge jonge wat kikt ze op die aandacht,
   En Bas blijft ook continu aan haar plakken
   Bas dit siert je niet, jullie worden/zijn einzelgangers
   Voor Do er was , was je veel leuker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *