Romy kan Cemal geen 100% liefde geven

Romy kan Cemal geen 100% liefde geven

We hebben nog wat Utopia nieuws over afgelopen avond. Zo maakt Romy zich zorgen om Cemal. Gisteren heeft Cemal namelijk post ontvangen en na het lezen hiervan is hij niet meer zo zeker over zijn relatie met Romy. Inmiddels heeft Romy ook door dat er iets mis is met Cemal en ze besprak het met Rowena op de vide.

Ik maak me geen zorgen om ons maar wel om hem begint Romy het gesprek. Cemal loopt een beetje met zijn ziel onder zijn arm legt ze verder uit. Rowena snapt Cemal zijn gevoel wel, omdat hij twijfelt en wil weten of Romy haar liefde oprecht is. Ze heeft hier gisteren al over gesproken en kijkt hier dan ook even op terug. Wat ik van hem begrepen heb is dat hij wil weten of jouw liefde oprecht is. Tegen mij heb jij gezegd dat je iemand nodig hebt. Dan heb je dus liefde, iemand die je aandacht geeft. Vind je dat fijn? Of hou je van Cemal? Dat zijn twee verschillende dingen voegt ze eraan toe. Romy antwoordt het te snappen maar geeft toe het lastig te vinden om dit nu al te bepalen. Dit omdat ik Cemal niet zo lang ken. En ik hou echt van hem benadrukt ze. Maar 100% liefde geven is nog wat lastig omdat er zoveel gebeurd om mij heen. Dan lijkt het alsof ik niet van hem hou of niet gek op hem ben, maar dat ben ik wel. Ik kan mezelf hier niet 100% geven en dat weet hij ook gaat ze verder. Rowena reageert vervolgens dat Cemal wel 100% nodig heeft. Dat is misschien het verschil. Waar jij 70 of 80 procent geeft, geeft hij 100. Romy benadrukt nogmaals dat zij wel 100% wil geven, maar dat dit haar niet lukt door alles wat er om haar heen gebeurt. Nu voel ik druk. Ik voel alsof het moet. De dames praten nog even door over de situatie, maar Rowena is wel van mening dat Cemal meer liefde toont dan Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. lena at 20:29

  Ik blijf het zeggen ze gebruikt hem. Totdat ze iemand anders tegen komt. De enige reden dat ze naar de groene kamer wilde, is omdat ruud op de paarse kamer kwam slapen. En ruud moet haat niet en kan ze niet krijgen, dus dan maar naar de groene kamer. Heb me zwaar vergist in haar. Cemal is zoon sweatheart.

 2. anneke at 12:28

  Vervelend mens die Romy sinds zij erin zit vind ik Cemal niet zo vrolijk meer als daar voor.
  Hij wil heel graag trouw zijn maar zij houdt hem voor de gek.
  Luister na wat er in je brieven geschreven worden , ga voor je eigen.
  Haal het bed weer uit elkaar en ga ergens anders slapen ga bij je gabertje Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *