Een standhouder voorziet Rob van stinkbommen

Een standhouder voorziet Rob van stinkbommen

Gisteren schreven we al over Rob die wraak wil nemen nadat hij zelf in de maling is genomen. Hij belde al met zijn achterban, hij is uit op wraak en wilde dat zijn familie stinkbommen mee zouden nemen. Echter hoeft dat al niet meer want Rob wil er een beetje vaart achter zetten. Hij heeft namelijk een standhouder gebeld die afgelopen avond toch langs zou komen…

En de standhouder heeft stinkbommen meegenomen voor hem. Samen lopen de twee richting de vide. Kijk, dit zijn die zakjes zegt ze tegen Rob, die de zakjes vervolgens inspecteert. Hij lijkt er blij mee te zijn en vraagt dan ook hoeveel het moet kosten. Dan krijg je het op de markt voegt hij eraan toe. De standhouder antwoordt dat het twintig euro kost. Maar ook heeft ze nog meer meegenomen. Kijk deze heb ik ook nog en laat vervolgens vier stinkbommen zien. Ze zien er anders uit en de geur is ook anders. Rob draait het dopje van de stinkbom en ruikt, oh dit zijn van die rotten eieren he. Ja deze moet ik hebben!  De standhouder moet hard lachen om het gezicht van Rob en het enthousiasme in zijn stem. En Rob vertelt deels wat hij van plan is. Weet je wat ik doe, ik wacht tot het wat warmer is. Dan slapen ze met het raampje open en dan gooi ik het gewoon naar binnen. De standhouder lacht en Rob verstopt de bommetjes onder zijn bed en loopt dan samen met de standhouder naar beneden. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:32

    Als hij het in de caravan gooit heeft Do er ook last van en die heeft het toch niet gedaan.
    Straf de mannen die het gedaan hebben op een manier wat geen geld kost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *