Cemal en Romy in gesprek over hun relatie

Cemal en Romy in gesprek over hun relatie

Er zijn wederom twijfels in de relatie van Romy en Cemal. Zo twijfelt Cemal of de gevoelens van Romy wel echt zijn en ze hem niet voor liegt. En Romy laat weten dat zij nog geen 100% liefde kan geven. Nadat ze alletwee met Rowena hierover gesproken hebben besloten de twee afgelopen avond toch nog even met elkaar te praten.

Romy neemt Cemal mee naar de keuken en begint het gesprek. Ik weet dat het niet meer zoals in het begin voelt, maar maak je geen zorgen. Ik heb net een hele zware dip gehad voegt ze eraan toe. Cemal antwoordt dat hij dit weet maar tegelijkertijd spoken de brieven van zijn vrienden door zijn hoofd. Mijn vrienden zien dat ik niet meer mezelf ben bij jou legt hij verder uit. Romy benadrukt nogmaals dat Cemal zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ik zit weer beter in mijn vel. Dat weet ik ook reageert Cemal. Maar ik heb het gevoel dat je af en toe niet eerlijk bent geef hij vervolgens toe. Romy denkt dat ze dit gevoel niet zomaar bij hem weg kan halen. Alles wat ik nu zeg, dat het weer goed is, dat is zo. Wel komt ze nog even terug op een eerder verzoek van Cemal. Dat ze iets speciaals voor hem moest doen. Maar dit is ze niet van plan. Dat is fake en dan ga je het forceren. Zo zit ik niet in elkaar legt ze verder nog uit. Romy adviseert Cemal om niets aan te trekken van wat andere mensen zeggen. Ik ben een groepsmens en ik ga niet vreemd voegt ze eraan toe. Dan gaat het stel naar buiten en Romy zegt nogmaals dat alles goed gaat komen. Ik voel me dan voorheen en wil niets liever dan samen zijn met jou. Ik hou van je gaat ze verder. Aan het einde van het gesprek oppert Romy om er niet meer zoveel over te praten, omdat je er dan juist mee gaat zitten. Cemal is het daarmee eens en geeft haar gelijk. Ik moet er minder mee bezig zijn voegt hij eraan toe. Vervolgens slaat Cemal zijn armen om zijn liefje heen. Ik mag in me handjes knijpen met jou sluit Romy het gesprek af. Hoe lang blijft het deze keer goed gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 21:51

  Omg cemal open je ogen. Je gaat nog zo op je bek vallen. Maar misschien is dat wel nodig om een echte man met ruggengraat te worden. Wens je het beste, je verdient dit niet. Eigenlijk had ruud niet moeten laten zien dat hij hasr niet moest, gewoon even gebruiken. Dan was iederéén wakker.

 2. maria at 11:01

  Cemal moet eens ruggengraat tonen. Hij wil een volwassen man worden en ook zo de poort uit lopen. Zoals hij hij zich nu steeds opstelt (naar Romy toe) zal hij dat nooit worden. Hij heeft daar van alle kanten goede raad over gekregen en zelfs van familie en vrienden. Maar als hij die in de wind slaat en Romy na alle voorvallen die geweest zijn , toch weer door gaat met haar en het hoofd in het zand steekt…..Dan moet hij ook maar op de blaren gaan zitten. En later niet gaan zeuren dat hij teleur gesteld is en dom.(want dat is hij nu al)

 3. Willie at 09:48

  Cemal ,toon eens ruggegraat, ze houd van je???????
  Laat eens zien wie je bent Cemal, je bent volgens mij een speelbal voor Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *