Cemal mist romantiek

Cemal mist romantiek

Cemal en Romy zijn weer bij elkaar na een tijdelijke pauze. Nu ze weer samen zijn lijkt alles goed te zijn. Echter lijkt Cemal wel wat te missen…

En dat is namelijk romantiek. De twee liggen wel eens waar bij elkaar in de groene kamer. De bedden zijn weer aan elkaar geschroefd maar Cemal moet toch iets kwijt. Hij laat Romy weten dat hij de lieve dingetjes mist die ze voorheen wel deed. Want ondanks dat we weer bij elkaar zijn is dat niet op een officiële manier gebeurd het gebeurde gewoon legt hij uit. Maar alleen als je het zelf wil benadrukt hij. Het is toch goed zo antwoordt Romy. Nu weten we dat we bij elkaar zijn. Ook laat Romy weten dat dit vanzelf moet komen en niet op aanvraag. Daar is Cemal het wel mee eens maar laat doorschemeren dat hij graag van Romy zou zien dat ze iets liefs voor hem doet. Niet veel later zien we Romy beloven dat zij vrijdag iets gaat doen voor Cemal. Maar voegt er wel aan toe dat  Cemal niet meer moet twijfelen aan haar. Ik ben gek op je benadrukt ze. Cemal zegt sorry en er volgt een zoen. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 14:22

    Totdat iemand binnenkomt die ze leuker vindt. Zij is zo doorzichtig, ze moet iemand achter de hand hebben. Ze dacht Ruud te kunnen krijgen dat is mislukt. Maar geloof me als iemand binnenkomt die haar wel ziet zitten, zegt ze goodbye tegen cemal. Hij verdient zoveel beter!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *