Rob is niet verliefd op Victoria

Rob is niet verliefd op Victoria

Rob en Rowena hebben een gesprek gehad over de toekomst van Utopia. Maar ook spreken de twee over Victoria en haar rol in de mini samenleving.

Rob zegt tegen Rowena dat hij alles op een rijtje aan het zetten is. Ik weet ook wat ik na Utopia wil gaan doen voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij iets met Reiki wil gaan doen. Als het in je straatje ligt, waarom niet? antwoordt Rowena enthousiast. Dan gaat het gesprek over naar een ander onderwerp, Victoria. Zij is volgens de twee voor een groot deel de grondlegger is van de spirituele artikelen van Utopia B.V.  Met alle boeken die hier zijn ontwikkeld, moet Vicky hier gewoon zijn merkt Rowena op. Rob is het met haar eens. En laat weten dat hij Victoria nog zo binnen ziet lopen, nu is ze niet meer weg te denken. Rowena vraagt dan nieuwsgierig aan Rob hoe het nu tussen hem en Victoria gaat, na zijn openbaring.Rob vertelt dat het goed gaat over het algemeen maar soms klapt het even wanneer Victoria twijfelt aan mijn intenties. Maar ik ben niet verliefd op haar benadrukt hij. In het begin kreeg ik dat gevoel, maar ik raak compleet in paniek wanneer ik dat gevoel krijg voegt hij eraan toe. En vertelt ook dat dit komt omdat hij last heeft van bindingsangst. Ook dit heb ik op geschreven en allemaal aan Victoria laten lezen. In het begin was ik bang dat ze boos op mij zou worden geeft Rob toe. Dit omdat ze misschien zou denken dat ik onze vriendschap op het spel zou zetten. Maar ik heb haar eindelijk duidelijk kunnen maken dat mijn intenties niet zo bedoeld zijn. Verder hoopt Rob dat  zijn band met Victoria weer zal worden zoals het was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:27

    Als hij niet verliefd is op haar , waarom vroeg hij van de week wat hij kon verwachten van haar omdat ze naar Ruud keek.
    Hij houd zich eigen voor de gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *