Ramona mist interesse voor haar theaterstuk

Ramona mist interesse voor haar theaterstuk

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Ramona zat namelijk ergens mee en besloot buiten haar hart te luchten bij dictator Jessie… Wat zit haar precies dwars?

Ramona laat weten dat ze niet verder komt met haar theaterstuk. Ik ben continu met andere dingen bezig en dit belemmert om verder te gaan met het schrijven van mijn theaterstuk legt ze Jessie uit. Ik sta hier een modeshow te houden en weet ik veel wat ik allemaal aan het doen ben. Dat alles terwijl ik over twee weken mijn solo voorstelling moet spelen en ik gewoon niet verder kom met schrijven. ’s Avonds ben ik kapot! Ik ben hier niet gekomen om geld te verdienen, maar weet wel dat het nodig is om hier te kunnen leven voegt ze eraan toe. En dat andere bewoners dan niks aan het doen zijn of liggen te luieren kan ook niet volgens haar. Tuurlijk lig ik ook wel eens in bed een dutje te doen, maar als mensen niks doen, komen we niet verder. Jessie antwoordt dat hij dit al langere tijd ziet. Al sinds ik binnen kwam benadrukt hij. Ik ben blij dat ik door middel van de financiën dit inzichtelijk heeft kunnen maken dat er weinig gebeurd. Als we nog langer door waren gegaan met alleen te investeren, was het echt fout gegaan benadrukt hij. Ramona klaagt vervolgens nog even verder. Zo baalt ze ervan dat niemand van het bewind zich interesseert in haar theatervoorstelling. En vraagt zich daarom soms af wat ze hier doet. Ik heb hier nu twee theatervoorstelling gedaan. Met succes. Hierdoor zien mensen wat theater voor een groep kan doen. Ik kan hier een voorstelling voor 200 man geven, maar ik doe het alleen. Ik ben niet het dikke meisje wat hier is om af te vallen. Ik ben hier om theater te maken. Dat is iets wat me heel erg pijn doet, maar het is oké voegt ze eraan toe. Jessie geeft Ramona gelijk. Het is ook niet oke vervolgd hij. Ik heb zelf ook weinig interesse getoond geeft hij dan toe. Maar we zijn hier om elkaar te helpen. De groep denkt vaak dat we alleen hoeven samen te werken voor de markt. Ik zal er ook aan blijven trekken en ik zal er ook voor blijven staan benadrukt Ramona. Daarna geven de twee een knuffel. Heeft Ramona gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 12:49

  Ramona mist interesse voor haar theaterstuk en terecht niemand wacht op zo iets hier in UTOPIA.
  ga lekker weer der uit ga met kleine kinderen werken op scholen die willen dat dan wel misschien.

 2. anneke at 12:38

  Ze kan dit wel vergeten , kijk maar naar de musical wilde ook niemand.
  En volgens mij heb je dat laatst ook al gedaan.
  Wie maakt nu het tijdschrift

 3. maria at 11:08

  Men toont daar meer interesse in de video clip van Rowena. Zij kan daar echt alles doen ivm met dat. Trouwens het rappen wat ze doet klinkt echt nergens naar (mijn mening) Daar zijn ook kosten aan verbonden. Maar wat krijgen ze daar voor terug? Ja onkosten. Trouwens de cd zal in de buiten wereld heus niet gaan verkopen zoals ze denkt. Ja alleen van familie of kennissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *