De stier voor Utopia inside is gearriveerd!

De stier voor Utopia inside is gearriveerd!

We schreven eerder al over het idee wat Gert-Jan heeft. Hij wil namelijk een talkshow vanuit Utopia opzetten. Deze show zal Utopia inside heten met verschillende programma onderdelen. Zo is er onder andere een onderdeel met een rodeo stier. En deze is zojuist in Utopia gearriveerd. Gert-Jan is duidelijk zo blij als een kind met zijn stier en helpt dan ook graag om alles op de juiste plek te krijgen. Wanneer alles staat en hij de uitleg over de werking van de stier heeft gekregen, is het tijd voor een testrit. En nadat Gert-Jan toch redelijk snel eraf is gevallen weet hij het zeker. Het onderdeel met de stier gaat een succes worden. Mochten er filmpjes van deze gebeurtenis verschijnen zullen we deze uiteraard in dit bericht plaatsen. Denk jij dat Utopia inside een succes zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bardy247 at 13:26

    Nee. Het voegt niks toe aan het programma.

    Het is een ordinaire truc van hem om momentjes in de uitzending te scoren.
    Een mechanische stier………. Dat hebben we nog nooit gezien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *