Niemand wil Karin helpen

Niemand wil Karin helpen

In Utopia is het erg rustig. Er gebeurd niet extreem veel maar toch kunnen we schrijven over een wat kleinere gebeurtenis. Momenteel zijn er flink wat voorbereidingen voor de Utopia markt. Karin zien we onder andere bezig met het schillen van aardappels. Le Luifel is immers ook open en aangezien de friettent van Utopia altijd goed loopt moeten er veel frites gemaakt worden. Daarom is ze benieuwd of ze hulp kan krijgen maar krijgt weinig reactie van haar mede bewoners. Niemand vindt piepers leuk of zie ik dat verkeerd vraagt ze aan mede bewoner Do. Do vind zelf van niet maar benadrukt dat ze druk is met het verven van kasten en daarom dus niet kan helpen. Karin raakt ondertussen geïrriteerd, dit omdat ze eigenlijk voor de merchandise aan de slag moet. En daarboven op is haar shirt ook nog eens vies geworden van al het werken. Ik voel me net een werker hier zucht Karin. Uiteindelijk vraagt ze Ruud om hulp en hij vindt het geen enkel probleem. Maar wel als hij klaar is met eten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. ah at 16:29

  Karin; ik vind jouw de lekkerste vrouw van Utopia. Blijf svp in Utopia. Zelf ben ik 50 jaar. Kusjes van Andreas.

 2. Wil at 15:00

  Schandalig, ze willen vooral niets te kort komen maar helpen ho maar
  De meeste beseffen niet dat ze van de winst eten van de luifel
  Er lopen een paar luie donders bij !!!!!!??
  Door het hek er mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *