Ruzie om friet tussen Benjamin en Ruud

Ruzie om friet tussen Benjamin en Ruud

Er wordt ondertussen hard gewerkt in Utopia, door sommige dan. Zo worden er alvast frietjes gemaakt voor Le Luifel. En dat moet wel op de goede manier gebeuren. Maar Ruud is het daar niet zo mee eens en wil de friet op zijn manier bereiden. Bovendien werkt het veel sneller als de “normale manier”…

Ruud laat zijn frietjes aan een paar bewoners proeven. Onder andere aan Gert-Jan, Jessie en Cees. Als Jessie Ruud aan ziet komen lopen zegt hij dat hij erg benieuwd is of ze lekker zijn. Ruud antwoordt dat hij de frietjes iets te kort heeft gebakken maar dit is ook gewoon friet voegt hij eraan toe. Gert-Jan merkt op dat friet met schil zelfs gezonder is, omdat daar de meeste voedingsstoffen in zitten. Op die manier ben je ook sneller klaar gaat Ruud verder. Volgens Cees kan Ruud twee dingen doen. Gina heeft geen leiding meer dus als je vandaag zegt dat dit je standaard is, dan is dit je standaard. Of ze kan het zelf gaan doen als ze het er niet mee eens is voegt hij eraan toe. Gert-Jan, Jessie en Ruud zijn het met Cees eens. Ruud merkt op dat niemand het verschil zal merken. Misschien gooien ze wat meer weg maar het kost minder tijd om de aardappel met schil en al te gebruiken.

Even later loopt Benjamin de keuken in, waar Rowena en Ruud een discussie voeren over de friet. Zodra Benjamin de bak in kijkt wordt hij boos. ‘Dit kan echt niet zegt hij geïrriteerd, waarop Ruud vraagt wat er mis mee is. En voegt daaraan toe dat als hij het er niet mee eens is het zelf maar moet doen. Dat is het hele punt dus antwoordt Benjamin kwaad. Mensen hebben er geen zin in, om tijd in een goed product te stoppen. Ruud heeft er duidelijk geen zin in en wil naar buiten lopen. Echter wordt hij terug geroepen. Benjamin zegt vervolgens, dat het geld wat ze hier met zijn allen aan die friet verdienen met zijn allen op eten. Benjamin gaat vervolgens naar Le Luifel en vraagt met irritatie of Cemal al aan het bakken is. Daarna kijkt hij in de  bak waar de voorgesneden frieten liggen. Al snel wordt Benjamin weer boos, hij ziet friet met schil liggen en zegt tegen Cemal dat hij niet naar Ruud moet luisteren, maar Cemal zegt dat hij zelf die friet zo heeft gesneden. Vervolgens loopt Benjamin boos weer naar buiten. Jezus… wat een f*cking moeilijke taak… mijn god.  Benjamin gaat rechtstreeks naar de keuken en als Rowena en Gert-Jan iets willen zeggen zegt hij hou maar op. Ik ga het zelf wel doen. En voegt eraan toe dat wanneer mensen er geen zin in hebben om het op de manier te doen waarop het normaal wordt gedaan, het beter niet gedaan kan worden. Ik doe het  voortaan zelf wel, maar dan is het geld ook voor mij en Gina benadrukt hij waarop Gert-Jan in de lach schiet.

Stelletje luie honden, en maar vreten zegt Benjamin boos terwijl hij naar buiten loopt. Wanneer hij Jessie tegenkomt, maakt Benjamin duidelijk dat hij morgen in Le Luifel staat en het geld voor hem is. Jessie is verbaasd en vraagt hem over welk geld het gaat. Benjamin antwoordt dat het over het geld van Le Luifel gaat en dat hij er niet tegen kan dat Jessie deze variant van friet goedkeurt. Jessie antwoordt verontwaardigd dat hij nooit heeft gezegd dat hij het goed keurt en geeft ook aan dat hij meerdere malen iets tegen Ruud heeft gezegd. Weetje wat, verkoop jij lekker die friet antwoordt Benjamin. Dan sta ik morgen in mijn eentje in Le Luifel en het geld is voor mij, want het is pure luiheid en laksigheid vervolgd hij boos. Het geld is voor jou? En hoe denk je dat te kunnen organiseren? vraagt Jessie waarop Benjamin vraagt hoe hij denkt dat te kunnen tegenhouden. F*cking bullsh*t, iedereen hier loopt maar te vreten en niks te doen roept Benjamin Jessie na. En dan moeten ze een keer iets doen gaat hij verder, En dan gaan ze slapen onderbreekt Jessie hem en loopt dan naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Chero at 17:00

  Laat die Benji nu maar helemaal zijn mond maar dicht houden, hij is de meeste bed ligger met die Rob aller tijden en nog zuipen ook en die wil wat zeggen??? Hhahaah laat me niet lachen

 2. Hyl at 16:22

  Idd er loopt een stel luie donders bij, en ruud moet helemaal zn mond houden, hij loopt een hele dag vies te vreten, hij doet nergens geen moeite voor
  De poort uit met die gast en …snel
  Totaal geen meer waarde
  En niemand durft er wat van te zeggen
  Ik hoop dat ze een keer op water en brood komen, en verder niets, misschien dat ze dan wakker worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *