Irritaties om middag dutjes van een aantal bewoners

Irritaties om middag dutjes van een aantal bewoners

Nog meer irritaties in Utopia, niet alleen om friet maar ook om bewoners die een middag slaapje doen. Een aantal bewoners begint het nu op te vallen.

Er is  onder andere bij Jessie iets opgevallen. Terwijl hij en andere bewoners werken aan de markt, ligt de marktcommissie op bed. Die komen om acht uur hun bed uit en gaan drie uur later ongegeneerd weer slapen zegt hij tegen Cees. Maar de dictator voegt er wel aan toe dat hij er niks over wil zeggen. Hoe graag hij dit ook zou willen. Cees antwoordt dat hij conflict vermijdend bezig is. Jessie benadrukt dat hij de bewoners die liggen te slapen nu wil laten slapen en er later op terug komen als ze weer wakker zijn. Ook Gert-Jan voegt zich bij het gesprek en laat weten dat hij het belachelijk vindt dat er overdag geslapen wordt. Jessie grapt dat hij de shirts met ‘alleen maar liefde’ veranderen in ‘alleen maar slapen’. En Cees vindt het op zijn beurt raar dat er twee weken wordt geroepen dat er van alles moet gebeuren voor de markt en als het dan moet het gebeuren iedereen op bed ligt. Gert-Jan denkt dat een discussie niets zal uitmaken. Er zal altijd een excuus worden gezocht waarom er geslapen wordt. Dan is er weer te veel herrie in de avond en dan hebben ze tot twee uur in de nacht gewerkt voegt hij eraan toe. Denk jij dat hier nog op ingegrepen zal worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *