Cemal vraagt Cees om hulp bij de zoektocht naar zijn biologische vader

Cemal vraagt Cees om hulp bij de zoektocht naar zijn biologische vader

Cemal heeft eerder al laten weten dat hij zijn biologische vader niet persoonlijk kent. Hij wil graag op zoek gaan naar hem en afgelopen avond besloot hij Cees om hulp te vragen…

Cemal wil namelij een brief schrijven en vroeg de oudste bewoner van Utopia hierbij om hulp. Cees wil hem uiteraard helpen en snapt dat Cemal hem graag wil zien. Je zult er vast over dromen en ligt er letterlijk warm van voegt Cees eraan toe. Wel adviseert hij Cemal om de brief vanuit het hart te schrijven. Denk aan wat je voelt en wat je graag zou willen. En ik zou het echt bij jezelf houden. Ik zou het niet, als ik je mag adviseren, te veel bij hem neerleggen legt hij verder uit. En geen verwijten erin  gaat Cees verder. Schrijf gewoon op wie je bent, waar je vandaan komt, en dat je het vermoeden hebt dat… Daar is Cemal het mee eens, hij weet immers nog niet 100% zeker dat de persoon aan wie hij zijn brief richt echt zijn biologische vader is. Cemal begint gelijk te schrijven onder toezicht van Cees. Die hem tips geeft om alles te omschrijven. Ik schrijf deze brief, omdat… Ik ben ermee bezig, ik voel het, ik wil je graag leren kennen. Het gemis van familie, het gemis van een vader dat houdt mij bezig voegt hij eraan toe. Iedereen noemt mij een lieve jongen en een harde werker. Heb ik dat van jou? Dat maakt mij nieuwsgierig naar de man die jij bent. Cemal schrijft ondertussen rustig verder en zal deze binnenkort opsturen. Wordt vervolgd? Zal Cemal zijn biologische vader kunnen vinden en bereiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jojanneke at 14:20

    Waar begint hij aan. Ik snap het niet dat moeders daar niet eerlijk over zijn. Elk kind heeft recht om te weten wie zijn biologische ouders zijn. Aan de andere kant kan het ook een grote tegenvaller zijn, als de biologische vader niets met je te maken wilt hebben.
    Een band wordt in de kinderjaren gelegd. Mijn dochter heeft het altijd geweten wie haar biologische vader was en was net als Cemal rond de 20 toen ze op zoek ging. Haar vader heeft altijd van haar bestaan afgeweten we waren nog veel te jong (16) toen ze werd geboren. In het begin ging het redelijk totdat hij vader over haar ging spelen…. Er was geen band helaas nu 8 jaar later is er al 4 jaar nauwelijks contact. Maar ze weet wel wie hij is.
    Ik wens Cemal heel veel succes, en hopelijk krijgt hij antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *